Με 16 ομάδες θα συνεχιστεί η Σούπερ Λιγκ, ενώ αποφασίστηκε να επιτραπεί στις ομάδες που δεν πήραν άδεια να κάνουν έως  3 μεταγραφές ή ανανεώσεις! Ανεβαίνει το όριο από 22 σε 24 έτη για τις υπόλοιπες μεταγραφές!

 

Άδοξο τέλος μπαίνει στην ύστατη προσπάθεια Εργοτέλη, Παναιτωλικού και Δόξα Δράμας για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, αφού η πρότασή τους για πρωτάθλημα 19 ομάδων, δεν πήρε τις εννιά τουλάχιστον ψήφους που απαιτούνταν ώστε να τεθεί σε ισχύ. 
Επτά ΠΑΕ τάχθηκαν υπέρ της συγκεκριμένης πρότασης και πρόκειται για τους Εργοτέλη, ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Δόξα Δράμας, Άρη, Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό, ενώ κατά ψήφισαν έξι, οι Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Ατρόμητος και ΑΕΚ. Παράλληλα τρεις ομάδες της Σούπερ Λιγκ έδωσαν λευκή ψήφο και πρόκειται για τους Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα.

Παράλληλα την άρση των ποινών περί μεταγραφών για τις έξι μη αδειοδοτημένες ομάδες (ΑΕΚ, Άρη, Πανιώνιο, ΟΦΗ, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα) αποφάσισε η Σούπερ Λιγκ και πλέον θα μπορούν να κάνουν μέχρι τρεις προσθήκες ή ανανεώσεις παικτών στο ρόστερ τους. Παράλληλα η υποχρέωση για να πάρουν παίκτες ως 22 ετών, πλέον γίνεται ως 24 ετών.
 Επιπλέον αλλαγή υπάρχει και σε ό,τι αφορά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οπότε και θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές ή ανανεώσεις απεριόριστου αριθμού παικτών ως 24 ετών κι επίσης θα μπορούν να κάνουν το ίδιο πράγμα και μ' έναν παίκτη ανεξαρτήτως της ηλικίας του.

gazzetta.gr