Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Προσπαθεί να πάρει Κυριάκο η Μίλαν!

 


Τον Κυριάκο Παπαδόπουλο έχει βάλει στο μάτι η Μίλαν και προσπαθεί να πείσει την Σάλκε να τον παραχωρήσει, ωστόσο για την ώρα οι Γερμανοί αντιστέκονται και ζητούν να καλυφθεί η ρήτρα του παίκτη.
 



Παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, κατά την άποψη κάποιων Ευρωπαϊκών Μέσων, δεν έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του στο Euro 2012, οι πρωτοκλασάτοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που δείχνουν το έντονο ενδιαφέρον τους κάθε μέρα και πληθαίνουν.

Είναι γνωστό πως ο Παπαδόπουλος βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Φέργκιουσον, όπως και στην αντίστοιχη λίστα της «μισητής» πρωταθλήτριας Μάνστεστερ Σίτι. Ωστόσο, επίσημη πρόταση δεν έχει υπάρξει ακόμη. Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την Μίλαν που έχει προχωρήσει την υπόθεση.
Οι «ροσονέρι» έχουν ήδη μιλήσει με την Σάλκε και τους μετέφεραν ότι μπορούν να καταθέσουν επίσημη πρόταση έως 8 εκ. ευρώ. Οι Γερμανοί όμως ξεκαθάρισαν από την πλευρά τους πως με αυτό το ποσό δεν πρόκειται να κλείσει το deal.

Έτσι, οι Ιταλοί απευθύνθηκαν στον πατέρα του 20χρονου αμυντικού (ο οποίος ετοιμάζεται να γίνει και επίσημα μάνατζερ ώστε να μπορεί να εκπροσωπεί τον γιο του) και του ζήτησαν να μεσολαβήσει ώστε να ρίξει η Σάλκε τις απαιτήσεις της και γίνει το deal, αφού φυσικά πρώτα του εξήγησαν ότι επιθυμούν σφόδρα την άφιξη του Κυριάκου στο Μιλάνο.

Παρά ταύτα, σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, με τις παραπάνω συνθήκες θεωρείται από δύσκολο έως ακατόρθωτο να τα βρουν οι δύο σύλλογοι, αφού η Σάλκε ζητάει 11 ευρώ για να παραχωρήσει τον νεαρό άσο, ποσό που αντιστοιχεί στην ρήτρα που έχει πλέον ο Papadopoulos στο συμβόλαιό του, ενώ στους Μιλανέζους έχει μεταφερθεί πως για οποιοδήποτε ποσό κάτω από αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog