Το περιεχόμενο των συζητήσεων του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον Ολυμπιακό αποκαλύπτει πορτογαλική ιστοσελίδα, με τον νεαρό τεχνικό να υποστηρίζει ότι είναι μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο οι Πειραιώτες.




Συγκεκριμένα σύμφωνα με τo «Maisfutebol», ο πρώην προπονητής της Μπράγκα, φέρεται να έχει δηλώσει πως: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμένα. Θα κάνω τα πάντα για να πετύχω και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι άνθρωποι της ομάδας. Θέλω να δουλέψω σκληρά για να μάθω την ομάδα και τους παίκτες όσο το δυνατό το συντομότερο και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που είχε η ομάδα την προηγούμενη σεζόν. Στον Ολυμπιακό η πρόκληση είναι να κερδίζεις τίτλους και να έχεις επιτυχημένες πορείες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις».
Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα παρουσιάζει και τα όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης στην συνάντηση που υπήρξε με τον Ζαρντίμ και όπως αναφέρει, είπε ότι: «Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι ο επικεφαλής και όλοι μας θα τον υποστηρίξουμε. Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα. Η ομάδα μας είναι μια οικογένεια και ο Λεονάρντο θα είναι ένα νέο μέλος της. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες, με εμπειρία που είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν άψογα με τον νέο μας προπονητή».