Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Υπέγραψε χθες στη Βιγιαρεάλ, σήμερα πέθανε!

Υπέγραψε χθες στη Βιγιαρεάλ, σήμερα πέθανε!

Τραγική ειρωνεία...
Μολις χθες (6/6) η Βιγιαρεάλ ανακοίνωνε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της από τον Μανόλο Πρεσιάδο και μία ημέρα μετά, ο 54χρονος τεχνικός, άφηνε την τελευταία του πνοή!

 
Ο 54χρονος Πρεσιάδο, επρόκειτο να παρουσιαστεί το μεσημέρι της Παρασκευής από το «κίτρινο υποβρύχιο» όμως η καρδιά του δεν άντεξε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή…
Ο άτυχος τεχνικός υπέστη την καρδιακή προσβολή τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης (7/6), απόρροια ενός ιού που τον είχε προσβάλει εδώ και αρκετές ημέρες.
Τις τελευταίες ημέρες και περιμένοντας την παρουσίαση την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, διέμενε σε μια παράκτια πόλη πολύ κοντά στη Βαλένθια.

Στόχος του ήταν να οδηγήσει τη Βιγιαρέάλ πίσω στα «μεγάλα σαλόνια» της Primera Division, καθώς φέτος η ομάδα υποβιβάστηκε στην Segunda. Δυστυχώς όμως η μοίρα του επεφύαλασσε κάτι πολύ άσχημο...
Ο Μανόλο Πρεσιάδο είχε δεθχεί μεγάλα «χτυπήματα» από τη ζωή, καθώς τo 2002 έχασε την γυναίκα του από καρκίνο, ενώλίγα χρόνια μετά, ο γιος του σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, πέρσι είχε φύγει από τη ζωή και ο πατέρας του!
Ο Πρεσιάδο έχει διατελέσει προπονητής στις Σανταντέρ, Λεβάντε, Μούρθια, Χιχόν, ενώ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στους πάγκους το 1995 στην Χιμνάστικα ντε Τορελαβέγα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog