Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Νέες επαφές με Λεονάρντο

  Νέες επαφές με Λεονάρντο

Η διοίκηση είχε επαφή τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τον Βραζιλιάνο μάνατζερ του, προσπαθώντας να προχωρήσει το θέμα της πώλησης του






Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρες ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε πολύωρη συνεργασία με τον Άρναρ Γκρέταρσον. Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής συζήτησαν κάποια διαδικαστικά θέματα (όπως κάποιες λεπτομέρειες που αφορούσαν το ταξίδι της ΑΕΚ στη Ρουμανία), όμως το ζήτημα που τους απασχόλησε περισσότερο ήταν αυτό το Λενάρντο. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν διαδοχικές επαφές με την πλευρά του Βραζιλιάνου μέσου. Αρχικά με τον ίδιο και στην συνέχεια με τον (νέο) Βραζιλιάνο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Οι Κιτρινόμαυροι ενημερώθηκαν για τις τελευταίες επαφές της πλευράς του παίκτη με την κινεζική Σανγκιούνγκ Γιατάι, ενώ στην επαφή που έγινε με τον Βραζιλιάνο μάνατζερ του μετέφεραν ότι η επιθυμία της ΑΕΚ είναι να προχωρήσει το θέμα της πώλησης του «Λεό», καθώς η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη να βάλει άμεσα χρήματα στα ταμεία της. 
Μάλιστα, του τονίστηκε ότι σε περίπτωση που η πλευρά του παίκτη έχει βρει κάποια πιο συμφέρουσα προσφορά (και για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα) από άλλο σύλλογο, να τους γνωστοποιήσει άμεσα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μιλήσουν ξανά τις αμέσως επόμενες μέρες... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog