Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο... αναποφάσιστος Ιβάν Σαββίδης

Ο... αναποφάσιστος Ιβάν Σαββίδης 
 
Οσο ο Ιβάν Σαββίδης δηλώνει ότι δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του για το τι τελικά θα κάνει με τον ΠΑΟΚ, είναι λογικό οι φίλαθλοι του «δικέφαλου» να ανησυχούν για την επόμενη μέρα της ομάδας τους.



Ο 53χρονος επιχειρηματίας στις δημόσιες τοποθετήσεις του συνεχίζει να εμφανίζεται αναποφάσιστος σε σχέση με το ενδεχόμενο να επενδύσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και με τη στάση του αυτή, στην ουσία επιβεβαιώνει αυτό που λεγόταν όλο αυτό το διάστημα, ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει την κίνησή του για τον ΠΑΟΚ πριν σταθεροποιηθεί η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.
Από τον ΠΑΟΚ, και πολύ περισσότερο από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα, δεν προκύπτει κάποια αντίδραση. Και αυτό οφείλεται σε δύο λόγους κυρίως. Από τη μια ο ίδιος ο Ζήσης Βρύζας έχει προσωπική επαφή με τον ομογενή επιχειρηματία και απ' αυτά που συζητά μαζί του, δεν προκύπτει, σύμφωνα με όσα λένε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, κάποια ένδειξη ότι έχει αλλάξει κάτι στα πλάνα του.
Από την άλλη, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τού αναγνωρίζουν το δικαίωμά του, μιας και στην ουσία παίζει χωρίς αντίπαλο, να σταθμίσει τα δεδομένα και να κάνει την κίνησή του όταν αυτός κρίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή.
Είναι δεδομένο ότι ο πρόεδρος του «δικέφαλου» και οι συνεργάτες του θα προτιμούσαν ο Ιβάν Σαββίδης να προχωρήσει όσο γίνεται συντομότερα τα σχέδιά του να επενδύσει στον ΠΑΟΚ και πολύ περισσότερο πριν από τον έλεγχο που θα κάνει η UEFA στα οικονομικά της ΠΑΕ στα τέλη του μήνα. Ηξεραν, όμως, από την αρχή πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει τις τελευταίες ημέρες της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, κάπου δηλαδή στα μέσα Ιουλίου. Αν πράττουν σωστά, θα φανεί από τις εξελίξεις.
Ο... αναποφάσιστος Ιβάν Σαββίδης
Οπως και να έχει, πρόθεση του Ζήση Βρύζα είναι να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη. O πρόεδρος του «δικέφαλου» προγραμματίζει να βρεθεί αύριο στο Γκντανσκ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Γερμανία. Οι πιθανότητες να είναι εκεί και ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι πολλές. Ωστόσο, ενδέχεται τελικά ο Βρύζας να ταξιδέψει με άλλον προορισμό προκειμένου να βρεθεί με τον ομογενή επιχειρηματία, έστω και αν αυτό τον αναγκάσει να χάσει τον προημιτελικό αγώνα της Ελλάδας. Αυτή την ώρα όλα είναι ανοικτά.

Σαν να μην υπάρχει Σαββίδης
Οσο ο Ιβάν Σαββίδης δεν προχωρά έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του «δικέφαλου» είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν κατά γράμμα τον αρχικό τους προγραμματισμό. Και αυτός απαγορεύει πολλές και δαπανηρές μεταγραφικές κινήσεις. Ετσι, ο Γιώργος Γεωργιάδης, που κατά κύριο λόγο ασχολείται με τις μεταγραφές, σε συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη, γνωρίζει ότι υπάρχουν στενά οικονομικά περιθώρια που δεν πρέπει να ξεπεραστούν. Κάτι που έχει τονίσει και δημόσια ο ίδιος ο Βρύζας, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κινηθεί στις μεταγραφές σαν να μην υπάρχει Ιβάν Σαββίδης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog