Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Πήρε τον Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την πρώτη του μεταγραφή για την νέα αγωνιστική περίοδο τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Ο 21χρονος μεσοπιθετικός που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ξάνθη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους" για 5 χρόνια.


 Η διοίκηση του Ολυμπιακού ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, ο οποίος υπέγραψε την Τετάρτη (23/5) πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας από Έλληνες γονείς και «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της τοπικής ομάδας. Πέρυσι το καλοκαίρι μάλιστα, ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Σκόντα Ξάνθης, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας συνολικά 27 συμμετοχές με 3 γκολ και 3 ασίστ.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, πως ένα από τα 3 τέρματα που πέτυχε στη Σούπερ Λιγκ φέτος, το σημείωσε απέναντι στον Ολυμπιακό (νίκη με 1-0 για τη Σκόντα Ξάνθη), στο ρόστερ του οποίου θα ανήκει πλέον για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τους ερυθρόλευκους να προσθέτουν στον δυναμικό τους έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βλαχοδήμου για τα επόμενα 5 χρόνια.


Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι ευτυχισμένος που θα παίζω στην μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα. Είναι για εμένα τεράστια τιμή και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού με καλές εμφανίσεις και γκολ μέσα στο γήπεδο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο από το να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog