Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Καμία βιασύνη για προπονητή



Δεν βιάζονται στον Ολυμπιακό να αποφασίσουν για τον νέο προπονητή της ομάδας. Δυσαρέσκεια για την "πίεση" των ΜΜΕ.




Νηνεμία επικρατεί στον Ολυμπιακό όσον αφορά το θέμα του προπονητή. Η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" υποστηρίζει ότι ότι δεν υπάρχει βιασύνη σε αυτό το θέμα θεωρώντας πως υπάρχει χρόνος για να γίνει η καλύτερη επιλογή προπονητή.
Υπενθυμίζεται πως η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα αρχίσει ουσιαστικά στις 8 Ιουλίου, γεγονός που αφήνει χρονικό περιθώριο για την πρόσληψη του νέου τεχνικού.

Από τα λεγόμενα των ανθρώπων της ομάδας εκφράζεται η δυσαρέσκεια τους για την "πίεση" του Τύπου και τις καθημερινές αναφορές - "υποδείξεις" - των ΜΜΕ.
Χαρακτηριστικά τονίζουν ότι δεν πρόκειται να κινηθούν με τον δικό τους ρυθμό αλλά με τον ρυθμό που οι ίδιοι θα ορίσουν.Μέχρι την Δευτέρα (28/5) δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εξέλιξη στο θέμα του προπονητή.
Σε πρώτο πλάνο παραμένουν ακόμη οι Τροντ Σόλιντ, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Χοσέ Όλτρα, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ της Γουίγκαν και ο Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ της Λεβάντε.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog