Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Διαζύγιο με Μπόλονι ο ΠΑΟΚ

 
 
 Με απόφαση του Ζήση Βρύζα,  ο Λάζλο Μπόλονι αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ! Πιο κοντά από ποτέ ο Γιώργος Δώνης που θα έχει ραντεβού την Δευτέρα με τον Κωνσταντίνιδη!

Ο Λάσλο Μπόλονι μπορεί πριν λίγη ώρα να είχε στείλει μήνυμα μέσω των εκπροσώπων του στην πλευρά του ΠΑΟΚ πως δέχεται μείωση συμβολαίου, ωστόσο, δεν μπορούσε να φτάσει στα επίπεδα που του πρότεινε  η διοίκηση του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ διεμήνυσε μέσω των εκπροσώπων του ότι δεν βγαίνουν τα οικονομικά, δεν ήθελε να μπει καν σε διαπραγμάτευση για περαιτέρω μείωση και ως εκ τούτου δεν είχε κανένα νόημα να γίνει ραντεβού βάζοντας τέλος στην σχέση με τον Μπόλονι.
Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης του "Δικεφάλου" με την πλευρά Μπόλονι και αυτό που μένει να φανεί είναι  αν θα χρειαστεί να καταβληθούν εκτός από τα δεδουλευμένα και τα 200.000 ευρώ που προβλέπονται από την ρήτρα.


Πρώτος στην λίστα ο Δώνης
Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι ο διάδοχος του Ρουμάνου τεχνικού θα είναι ο Δώνης, με τον οποίο υπάρχουν εδώ και μέρες προχωρημένες συζητήσεις και μάλιστα είχε γίνει και ραντεβού με τον Παντελή Κωνσταντινίδη στο οποίο του είχε κατατεθεί και συγκεκριμένη προσφορά εφόσον λυνόταν η συνεργασία με τον Μπόλονι.
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο ΠΑΟΚ με τον Λάσλο Μπόλονι θα χωρίσουν τους δρόμους τους, αλλά απ ότι φαίνεται ο Ρουμάνος τεχνικός του δικεφάλου αναμένεται να κάνει χρήση της ρήτρας.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog