Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Τέλος από την Λίβερπουλ ο Νταγκλίς


 






Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την Λίβερπουλ ο Κένι Νταγκλίς, όπως ανακοίνωσαν οι Reds μέσω του επίσημου site τους.


«Η Fenway Sports Group και η Λίβερπουλ ανακοινώνουν ότι ο Κένι Νταλγκλίς αφήνει τη θέση του σαν προπονητής σήμερα, αφού η συνεργασία τερματίστηκε. Μετά προσεκτική μελέτη της σεζόν, ο σύλλογος πήρε την απόφαση ότι η αλλαγή προπονητή ήταν επιβεβλημένη. Δεν ήταν απόφαση η οποία πάρθηκε με ελαφρά την καρδία ή βιαστικά. Η αναζήτηση του νέου προπονητή ξεκινάει άμεσα» αναφερόταν στη ανακοίνωση.

Ο κύριος ιδιοκτήτης, Τζον Χένρι είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον απερχόμενο προπονητή» αναφερόταν στη ανακοίνωση. «Ο Κένι ήταν πάντα κάτι παραπάνω από ένας προπονητής που κατακτά τίτλους, κάτι περισσότερο από ένας παίκτης που κατακτά το πρωτάθλημα. Είναι με πολλούς τρόπους η καρδιά και η ψυχή του συλλόγου και πάντα έβαζε τον σύλλογο και τους οπαδούς πάνω απ' όλα. Ο Κένι θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας του Άνφιλντ».

Όσον αφορά την επόμενη μέρα και τον αντικαταστάτη του Σκωτσέζου στον πάγκο των Reds, τόνισε:
«Δουλειά μας τώρα είναι να βρούμε και να φέρουμε στην ομάδα το σωστό άτομο, το οποίο θα πάει τον σύλλογο μπροστά και θα χτίσει στα θεμέλια που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους 18 μήνες».

Ο ίδιος ο Νταλγκλίς δήλωσε:
«Ήταν τιμή και προνόμιο να έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στην Λίβερπουλ σαν προπονητής. Εκτιμώ πολύ τη δουλειά που έκαναν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο κατά τη διάρκεια της παραμονής μου και νιώθω περήφανος που έφερα τον πρώτο τίτλο τα τελευταία έξι χρόνια και που φτάσαμε κοντά και σε έναν δεύτερο στον τελικό του κυπέλλου. Σίγουρα είμαι απογοητευμένος με τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, όμως δεν άλλαζα την κατάκτηση του League Cup με τίποτα αφού ξέρω πόσα σήμαινε για τους οπαδούς και τον σύλλογο η επιστροφή στην κατάκτηση τίτλων».

sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog