Αισιόδοξος όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης εμφανίστηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος, τονίζοντας ότι τα μηνύματα της UEFA είναι θετικά και πρόσθεσε ότι αν δεν υπήρχε το δάνειο του Ντέμη η ΑΕΚ δεν θα είχε πετύχει τίποτα.
 
 
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος στο ΣΚΑΪ:

«Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι θετικά. Καταφέραμε και προλάβαμε να καταθέσουμε τον φακελο έξι μεγάλα ντοσιέ. Θεωρώ οτι είμαστε έτοιμοι και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος κι ευελπιστούμε του χρόνου με σωστή διαχείριση να προσπαθήσουμε. Βέβαια απαραίτητη προυπόθεση είναι να πάρουμε την αδειοδότηση», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Ένωσης για να τονίσει στη συνέχεια:

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας: «Στην ΑΕΚ δεν αξίζει η 5η θέση και να σκεφτόμαστε αν θα βγούμε στα πλέι-οφ. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανταπεξέλθει των δυσκολιών και όλη στην ΑΕΚ αναγνωρίζουν σε αυτά τα παιδιά τι έχουν προσφέρει».Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος έχει κουραστεί και είναι απογοητευμένος. Αυτό που θέλω να ζητήσω είναι να εκτιμήσει την προσπάθειά μας και ίσως να αισθάνεται λίγο απογοητευμένος αλλά ας έρθει κοντά μας τον χρειαζόμαστε».


Για το ποσό που εξασφάλισε ο Ντέμης Νικολαΐδης: «Αν δεν υπήρχε αυτό το ποσό δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα. Δεν είχε καμία υποχρέωση αλλά το έκανε. Ελπίζω οι θυσίες που έχουμε κάνει όλοι να μην μείνουμε στις θυσίες και μετά απο ένα μήνα το χαμόγελο να είναι πιο πλατύ και ο κόσμος να χαμογελάει με μας»