Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ανανέωσε ο Σάντος για ακόμη δύο χρόνια


Ο Φερνάντο Σάντος θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής ομάδας και μετά το Euro 2012 όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο πορτογάλος προπονητής συμφώνησε με την ΕΠΟ για ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη δύο χρόνια.

 

Στη διάρκεια της εν εξελίξει συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΠΟ, αποφασίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος για την επόμενη διετία. Ο Πορτογάλος προπονητής μετά το Euro 2012 θα συνεχίσει στον πάγκο της εθνικής και θα είναι καθοδηγήσει την εθνική στα προκριματικά του Παγκόσμιου κυπέλλου της Βραζιλίας το 2014.
Ο Σάντος ανέλαβε την εθνική ομάδα αμέσως μετά το Παγκόσμιο κύπελλο της Νοτίου Αφρικής τον Ιούλιο του 2010 και ήταν αυτός που διαδέχθηκε τον Ότο Ρεχάγκελ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο εκλέκτορας της εθνικής έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Αυτό που σκέπτομαι σήμερα είναι, πάνω απ’ όλα, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012. Η προσπάθεια που κάναμε με τους παίκτες μου από το καλοκαίρι του 2010 ανταμείφθηκε με την πρόκρισή μας στην τελική φάση του EURO, αλλά τώρα υποχρέωσή μας είναι να αφιερωθούμε 100% σε αυτήν και να τηρήσουμε τις βασικές αρχές της ομάδας μας. Να έχουμε πάθος, οργάνωση, καθαρό μυαλό και να παίζουμε πάντα για τη νίκη.
Χαίρομαι που και μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012 θα είμαι ο προπονητής της Ελλάδας. Είμαι περήφανος γι’ αυτό και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, με όλες μου τις δυνάμεις, για να είναι η Εθνική Ομάδα παρούσα σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Είμαι εδώ για να πανηγυρίσουμε και την πρόκριση στο Μουντιάλ 2014".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog