Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Στοίχημα για Europa League


Ο… θρόνος χωράει μόνο μία


Στοίχημα κουπόνι
Europa League και ποδόσφαιρο πάνε μαζί και ιδιαίτερα αν πρόκειται και για ημιτελικούς, η κατάσταση σοβαρεύει, με πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να προσελκύουν τους φίλους του αθλήματος.



Στις 10.05 μμ., λοιπόν, η Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Βιθέντε Καλντερόν» στον πρώτο ισπανικό εμφύλιο για τη φάση των «4». Οι γηπεδούχοι επικράτησαν στο τελευταίο τους ματς την περασμένη Κυριακή για την Primera Division, αφού έφυγαν με το διπλό από την έδρα της Βαγεκάνο (0-1) και έδειξαν να ξεπερνούν το εντός 1-4 που δέχτηκαν στο τοπικό ντέρμπι από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σ’ ό,τι αφορά το Europa League, τώρα, στην προηγούμενη φάση έκαμψαν το εμπόδιο του Αννόβερο με ισάριθμες νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1). Η νίκη των Μαδριλένων προσφέρεται σε απόδοση 2,00 από την bet635(1.95 από τον ΟΠΑΠ). Η Βαλένθια, στον αντίποδα, με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, φιγουράρει στην 3η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος. Εκτός συνόρων φυσικά τα πηγαίνει εξαιρετικά, πράγμα που αποδεικνύεται και από την άνεση με την οποία ανέτρεψε το 2-1 της ήττας της στην Ολλανδία από την Άλκμααρ, επικρατώντας με 4-0 στο «Μεστάγια». Ο αγώνας αναμένεται ντέρμπι, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας. Καλή περίπτωση είναι και το over που προσφέρεται σε απόδοση 1,85 από την bet365 (1.70 από τον ΟΠΑΠ).



Η Αθλέτικ Μπιλμπάο που, μέχρι στιγμής, εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση επισκέπτεται τη Λισαβόνα για να αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη Σπόρτινγκ. Με αρκετά σκαμπανεβάσματα, πάντως, εντός ισπανικών συνόρων, δείχνει να έχει βρει καλό ρυθμό στα τελευταία ματς και βρίσκεται πλέον στο μείον ένα από την εξάδα. Στο Europa League, από την άλλη πλευρά, έχει κάνει τους πάντες να… παραμιλούν με τις επιδόσεις της, με αποκορύφωμα την πρόκριση με δύο νίκες επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη φάση των «16». Στα ημιτελικά βρέθηκε αποκλείοντας τη Σάλκε, έπειτα από το 2-4 της Γερμανίας και το 2-2 του «Σαν Μαμές». 

Η Σπόρτινγκ, στην αντίπερα όχθη, είναι για πέντε αγώνες αήττητη, συμπεριλαμβανομένων και των ευρωπαϊκών της αναμετρήσεων, διάστημα στο οποίο μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία! Βρίσκεται στην 4η θέση της Primeira Liga, ενώ στον προηγούμενο γύρο του Europa League απέκλεισε τη Μέταλιστ Κχάρκιβ, αφού έπειτα από το εντός έδρας 2-1, απέσπασε 1-1 στην Ουκρανία. Μεγαλύτερο κατόρθωμα, όμως, θα πρέπει να θεωρείται αυτό που πέτυχε στη φάση των «16», αποκλείοντας τη Μάντσεστερ Σίτι. Μία ακόμη νίκη γι’ αυτήν προσφέρεται σε απόδοση 2,60 από την bet365, ωστόσο γνωρίζει ότι οι Βάσκοι είναι ιδιαίτερα δυνατοί. 
Πρόκειται για δύο ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθούν αυτοί των οποίων τα προγνωστικά ποδοσφαίρου θέλουν το ματς να καταλήγει στο over που προσφέρεται σε απόδοση 1,95 από την bet365 (1.70 από τον ΟΠΑΠ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog