Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση στον Παναθηναϊκό

 
 
 
Η ΓΣ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωϊ στις 10.00 π.μ δεν ολοκληρώθηκε. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος αποδέχθηκε προτροπή του Ανδρέα Βγενόπουλου, να ζητήσει συνάντηση με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη.


 
Παράλληλα ζήτησε την παρουσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην επόμενη Γ.Σ. (8 Μαΐου) ώστε να υπάρξουν επίσημες τοποθετήσεις στο θέμα του γηπέδου απ' όλους. 
"Είναι η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού για να μην πτωχεύσει" υποστήριξε ο Ανδρέας Βγενόπουλος και κάλεσε πλην του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τους Νικόλα Πατέρα, Αδαμάντιο Πολέμη, Παύλο Γιαννακόπουλο, να παραστούν στην επόμενη γενική συνέλευση και να αναζητήσουν από κοινού τις λύσεις. 

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης δήλωσε σχετικά: "H ΓΣ. αναβλήθηκε για τις 8 Μαΐου ομόφωνα. Πρέπει να τοποθετηθεί ο Γιάννης Βαρδινογιάνης για τα θέματα της ΓΗΠΕΛ. Στο μεταξύ έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος να συντονίσει τους μετόχους και ο Αχιλλέας Μαρκόπουλος να συναντηθεί με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη.
Οι παράλληλες πρωτοβουλίες θα μας οδηγήσουν στην 8η Μαΐου. Είναι εντελώς απαράδεκτο που η ομάδα έχει μείνει χωρίς διοίκηση σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο. Αν δεν υπάρξει λύση στις 8 Μαΐου θα οδηγηθούμε στην πτώχευση".

O Θανάσης Γιαννακόπουλος ζήτησε από τους μετόχους του Παναθηναϊκού να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για το καλό της ομάδας: "Θέλω να συνεισφέρω, να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι οι Βγενόπουλος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Δεν είμαι με κανέναν, είμαι με τον Παναθηναϊκό. Να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους και να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Ο ερασιτέχνης έχει αφεθεί στην μοίρα του.
Πρέπει να αποφέρει καρπούς αυτή η πρωτοβουλία. Δεν με ενδιαφέρουν οι διαφορές που υπάρχουν πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους. Πρέπει να γίνουν διαβουλεύσεις και όλοι να καταλάβουν ότι κάτι πρέπει να γίνει, προκειμένου να σωθεί ο Παναθηναϊκός. Δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της".

Ο Παναθηναϊκός έχει 350.000 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά επειδή δεν υπάρχει διοίκηση και αρμόδιος να υπογράψει, δεν μπορούν να ξεμπλοκαριστούν.
Από κει και πέρα έχει 8.267 ευρώ για διάφορα έξοδα στο ταμείο και γι αυτό ζητήθηκαν 80.000 ευρώ ως ταμειακή διευκόλυνση για την κάλυψη αναγκών ως το τέλος των πλέι οφ.
Ο Βγενόπουλος κάλεσε τον Μακρόπουλο να κλείσει αποφασιστικά το θέμα της κυριότητας της Λεωφόρου και να αποφασίσει οριστικά για τη συμμετοχή στην Διπλή Ανάπλαση. 

sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog