Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Σύσσωμη παραίτηση του ΔΣ του ΠΑΟ



«Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση», δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εξερχόμενος από το κρίσιμο ΔΣ της ΠΑΕ, μιλώντας για «ανήκουστα πράγματα». Το Διοικητικό Συμβούλιο ξεκίνησε στις 14:00 παρουσία των 12 εκ των 13 μελών, με τον Παύλο Γιαννακόπουλο να μην δίνει το «παρών» όπως συνηθίζει.

 

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στα όρια διάλυσης. Μέσα στο διοικητικό συμβούλιο άκουσα πράγματα ανήκουστα, δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

»Άλλοι να παραιτούνται, άλλοι ζητούν τα λεφτά τους πίσω, άλλοι για τα επεισόδια και άλλοι για τις ποινικές ευθύνες και κανείς δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό.


»Ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Μεγάλη κουβέντα αλλά αληθινή.


»Δεν μπορεί κάποιοι που θέλουν να λένε ότι είναι καλοί Παναθηναϊκοί να θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και άλλοι να παραιτούνται. Η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους ήρθε και παραιτούνται τώρα; Μου είναι αδιανόητο μετά από 35 χρόνια στον Παναθηναϊκό να βρεθούμε σε τέτοιες καταστάσεις.


»Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν. Ρωτήστε τους όταν βγουν έξω για τους λόγους που αποχωρούν» κατέληξε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξαν τέσσερις με πέντε παραιτήσεις.


Τα λεφτά πίσω και... ομαδικές παραιτήσεις


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ανδρέας Βγενόπουλος με τηλεφωνική παρέμβασή του είπε ότι με διαλυμένο το ΔΣ και χωρίς τον Δημήτρη Γόντικα στην προεδρία θέλει να μπλοκαριστούν και να του επιστραφούν τα 1,7 εκατ. ευρώ που έβαλε στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.


Επίσης, ο Αδαμάντιος Πολέμης και ο Θοδωρής Βασιλάκης έκαναν... πίσω στο άτοκο δάνειο που είχαν δηλώσει ότι θα δώσουν στην ΠΑΕ.


Οι ομαδικές παραιτήσεις προέκυψαν μετά την άρνηση των πέντε πρώτων μελών του ΔΣ για ανάκληση των παραιτήσεών τους. Αυτοί ήταν οι Τζήμας, Ελευθεράκης, Λουμίδης, Λομβάρδου και Χατζηνικολάου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog