Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Όλοι μέσα με ΑΕΚ!

 

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Γιαννιώτας, Φατί.

.
Χαμόγελα για τον Μανουέλ Μασάδο, αφού είδε όλους τους παίκτες του να βγάζουν χωρίς προβλήτα το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης των «κιτρίνων», πριν το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη. Οι Φατί και Γιαννιώτες επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας του μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις που είχαν, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθούν και αυτοί στην αποστολή. Οι μοναδικοί που «κόπηκαν» απ' το ματς με τον «Δικέφαλο» για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ήταν οι Τόχα, Σολτάνι και Γιακούποβιτς. 


Αναλυτικά η 18μελης αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ακόστα, Ουμπίντες, Τριανταφυλλάκος, Πρίττας, Καπετάνος, Ντίκο, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός
 
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog