Στην Ουκρανία και την Ντνιέπρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μανωλάς. Το ραντεβού του Στέλιου Μανωλά που είναι μάνατζέρ του στην ΠΑΕ τελείωσε και ετοιμάζει βαλίτσες ο παίκτης!


 
Κι ενώ νέα δημοσιεύματα ήθελαν τον Κώστα Μανωλά να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο θείος του Στέλιος Μανωλάς ο οποίος παράλληλα είναι και εκπρόσωπός του πήγε στα γραφεία της ΑΕΚ για να συζητήσει το μέλλον του νεαρού αμυντικού.  


Μάλιστα, ο Στέλιος Μανωλάς μετέβη στα γραφεία έχοντας στα χέρια του πρόταση από την Ουκρανία και συγκεκριμένα από την Ντνιέπρ στην οποία προπονητής είναι ο Χουάντε Ράμος για την άμεση μετακίνηση του 20χρονου στόπερ. Ο Κώστας Μανωλάς δεν πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση, κάτι που δείχνει ότι είναι έτοιμος να αποχωρήσει.
Η Ντνιέπρ τον θέλει άμεσα πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος στην Ουκρανία, γι αυτό και μιλάμε για μεταγραφή και πάνω σε αυτό γίνονται οι συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμων πλευρών.  Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Μανωλάς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι όταν λήγει το συμβόλαιό του με την Ένωση και θα μπορεί να διαλέξει μόνος του την επόμενη ομάδα της καριέρας του. 

Το ραντεβού ολοκληρώθηκε περίπου στις 15:30 και ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για την Ουκρανία. Η πρόταση που έφτασε στην ΑΕΚ είναι 600 χιλιάδες ευρώ αλλά τα καθαρά χρήματα που θα μείνουν στα ταμεία της είναι 300 χιλιάδες αφού ο Θρασύβουλος παίρνει το 30% ενώ η Ένωση πλήρωσε και τους μάνατζερ.
 
gazzetta.gr