Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ολυμπιακός-ΑΕΚ Pregame

 

Την νίκη, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θέλουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ που αναμετρούνται το βράδυ (21:00) της Παρασκευής (10/2) στο “Γ.Καραισκάκης” για την 21η αγωνιστική της Superleague. Με 4-4-1-1 θα παραταχθούν οι Ερυθρόλευκοι. Με 4-3-3 η Ενωση.


Ολυμπιακός


Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τον διατηρήσουν μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ την Παρασκευή (10/2) στο “Γ.Καραισκάκης” στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Superleague.


Οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από τη νίκη (2-0) στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, που σε συνδυασμό με την ήττα (1-0) του Παναθηναικού από τον Λεβαδειακό τους έφερε στο -2 από την κορυφή, και θέλουν να επικρατήσουν και της Ενωσης αφενός για να παραμείνουν κοντά στον ''αιώνιο'' αντίπαλο και αφετέρου για να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο παιχνίδι της Τρίτης (14/2) με την Ρούμπιν Καζαάν στη Ρωσία για τον θεσμό του Europa League.


Στα αγωνιστικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει τιυς Πειραιώτες με 4-4-1-1 και την ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι: Μέγιερι στο τέρμα, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο στην άμυνα, Ορμπάιθ, Μανιάτης στα χαφ, Αμπντούν, Μιραλάς στα άκρα, Τζιμπούρ στην κορυφή και πίσω του ο Ιμπαγάσα.


Η αποστολή του Ολυμπιακού:
Μέγιερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

ΑΕΚ


Για το γόητρο και την ιστορία της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ το βράδυ (21:00) της Παρασκευής (10/2) κόντρα στον Ολυμπιακό στο “Γ.Καραισκάκης” για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Οι Κιτρινόμαυροι μπορεί να βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού σε ό,τι αφορά τα διοικητικά με το μέλλον να μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιο αλλά θα προσπαθήσουν να δώσουν χαρά στον κόσμο του παίρνοντας τη νίκη σε μία αναμέτρηση που όλα τα προγνωστικά είναι εις βάρος τους.


Στα αγωνιστικά ο Νίκος Κωστένογλου θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και την ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι: Αραμπατζής στο τέρμα, Κοντοές, Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας στην άμυνα, Βάργκας, Ρίκκα, Καφές στο κέντρο και Μπέλεκ, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος στην επίθεση.


Η αποστολή της ΑΕΚ:
Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog