Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

«Πιο δύσκολη η ρεβάνς στην Τούμπα»

 
 
 
Δυσκολότερο χαρακτήρισε ο Λάζλο Μπόλονι τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε στην Τούμπα για το Europa League. Το gazzetta.gr ήταν στη συνέντευξη Τύπου.





Ο Ρουμάνος προπονητής του «δικέφαλου» του Βορρά μιλώντας για τη ρεβάνς της Πέμπτης (23/2/, 20:00) αρχικά τόνισε: «Θεωρώ πως αυτό το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από το πρώτο, γιατί και οι δυο ομάδες έχουν τώρα στο μυαλό τους τη νίκη. Πιστεύω πως δεν έχουμε τόσο μεγάλες ευθύνες τώρα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αισθάνομαι πως η ομάδα μου είναι ήρεμη και πως είναι λίγο καλύτερα από άποψη φυσικής κατάστασης. Νομίζω ότι αυτό που σας είπα θα είναι και μια καλή επιρροή για το τακτικό μας κομμάτι».

Για το πως προετοιμάστηκε η ομάδα του:
«Αυτή τη στιγμή έχω δύο μικρά ερωτηματικά στα οποία πρέπει να δώσω τις απαντήσεις. Κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει χαρά για αυτό το παιχνίδι, ανυπομονησία και αυτοσυγκέντρωση, πράγματα που αισθάνομαι τις τελευταίες μέρες στην ομάδα μου. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους φιλάθλους, τον εαυτό μας και το σύλλογο μια ακόμα πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παρότι είναι πολύ δύσκολο».

Για το γεγονός ότι τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Ουντινέζε δεν σκοράρουν τις τελευταίες εβδομάδες:
«Ναι, έχει σημασία αυτό στο παιχνίδι. Για αυτό το λόγο είπα πως το παιχνίδι είναι αδύνατο να έρθει πάλι ισόπαλο χωρίς τέρματα».
Για το αν έχει ρίξει το βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι: «Για μένα είναι το ίδιο σημαντικό και το πώς θα σκοράρουμε και το πώς δεν θα δεχθούμε γκολ. Η ισορροπία είναι ότι πιο σημαντικό».

Για την άποψη του Στέλιου Μαλεζά ότι η Ουντινέζε είναι η καλύτερη ομάδα, σε επίπεδο τακτικής, που έχει αντιμετωπίσει:
«Ο Μαλεζάς θα γίνει ένας πολύ καλός προπονητής στο μέλλον (σ.σ. γέλια). Σέβομαι την Ουντινέζε αλλά μου αρέσει ο ΠΑΟΚ. Τους σέβομαι γιατί έχουν δύναμη στο παιχνίδι τους, καλούς ποδοσφαιριστές και κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε παρόντες στο αυριανό ραντεβού και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι θα άλλαζε σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι:
«Νομίζω πως η αυτοσυγκέντρωση, η τακτική μας δουλειά και η προσήλωσή μας ήταν πολύ καλά στην Ιταλία. Πρέπει να προσέξουμε λίγο περισσότερο στη δύναμη, να είμαστε πιο δυνατοί στο επίπεδο της τεχνικής, ελπίζω πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε ένας καλός αντίπαλος για την Ουντινέζε».

Για τις απουσίες που έχει ο ΠΑΟΚ:
«Είναι κάτι που δεν χτίζεται σε δύο μέρες, δεν μπορείς να βελτιώσεις τόσο εύκολα το επίπεδο της φυσικής κατάστασης. Διατηρούμε το πρόγραμμά μας, κάποιες φορές είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που προχωράει, κάποιες φορές πρέπει να δούμε πως κι έχουμε τόσους τραυματισμούς. Αυτό που νομίζω είναι πως πρέπει σταδιακά να αλλάξουμε την κουλτούρα της δουλειάς μας».

Για το τι θα σημαίνει για τον ίδιο μια ενδεχόμενη πρόκριση με τον ΠΑΟΚ:
«Δεν μου αρέσει να κατατάσσω τις επιτυχίες. Ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής έχω φτάσει μακριά στο Champions League και σε άλλες διοργανώσεις, δεν θέλω να καθορίσω τους στόχους, θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο μακριά. Θα κάνω ότι μπορώ για τη δουλειά μου, την ομάδα μου και τους παίκτες μου».


Μαλεζάς: Προσοχή στο πρώτο 20λεπτο»


Από την πλευρά του ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς δήλωσε αρχικά: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, πρέπει να τα δώσουμε όλα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση».


Για την τακτική των Ιταλών:
«Για μένα η Ουντινέζε είναι η καλύτερη ομάδα, σε επίπεδο τακτικής, που έχω αντιμετωπίσει ποτέ. Στο πρώτο παιχνίδι δυσκολευτήκαμε γιατί έχει ένα διαφορετικό στιλ από τις υπόλοιπες ιταλικές ομάδες και μας μπέρδεψε αρχικά, αλλά προσαρμοστήκαμε και πήραμε το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι πρέπει να μπούμε ταπεινά στο παιχνίδι, να σκεφτούμε ποιος είναι απέναντί μας και να παίξουμε με το ίδιο πνεύμα απέναντι στην Ουντινέζε για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς:
«Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το πρώτο εικοσάλεπτο. Εκεί είχαμε προβλήματα και στην Ιταλία. Αν ξεπεράσουμε χωρίς προβλήματα αυτό το διάστημα, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κυνηγήσουμε την πρόκριση».

Για το αν έχει άγχος:
«Άγχος δεν πρέπει να υπάρχει. Θέλουμε την πρόκριση, είναι μια μεγάλη επιτυχία το να βρεθείς στους «16», για το σύλλογο, για τον κόσμο και για εμάς, αλλά δεν πρέπει να αγχωθούμε. Αν σκεφτούμε όπως ο κόσμος, θα είναι το μεγαλύτερο λάθος μας. Εμείς πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, ο κόσμος να κάνει το δικό του».

Για το τι προβλέπει:
«Δεν είμαι καλός στα προγνωστικά, θεωρώ όμως πως η Ουντινέζε έχει ένα μικρό προβάδισμα, είναι η καλύτερη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει τακτικά και θεωρώ πως θα είναι δύσκολο ματς το αυριανό».
 
 
Οι αποστολές των ομάδων

Τις τελικές επιλογές του για τον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/2) ο προπονητής της Ουντινέζε, Φραντσέσκο Γκουιντολίν. Συγκρότησε αποστολή με 20 παίκτες αφ'ηνοντας εκτός τους Ντι Νατάλε (ο οποίος πάντως είναι πιθανό να ταξιδέψει για να βρεθεί κοντά στην ομάδα του για ψυχολογικούς λόγους), Ίσλα, Μπαντού, Πίντσι και τον ανέτοιμο Μπαρέτο. Αντίθετα, προσθήκη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα θα είναι ο Ασαμόα. 

Αναλυτικά, οι 20 παίκτες στην αποστολή της Ουντινέζε:

Τερματοφύλακες: Χαντάνοβιτς , Παντέλι, Ρόμο
Αμυντικοί: Αρμέρο, Μπάστα , Μπενάτια, Ντανίλο, Ντομίτσι, Έκστραντ, Φερονέτι , Νέουτον , Πασκουάλε .
Μέσοι: Αμπντί , Ασαμόα, Μπατόκιο, Μπεντίν , Πασιέντσα.
Επιθετικοί: Φαμπρίνι  Φλόρο Φλόρες, Μαρσούρα 



Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (22/2) με προπόνηση στην Τούμπα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Ουντινέζε.

Μετά το τέλος της ο Λάσλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή, την οποία αποτελούν όλοι οι "μάχιμοι" παίκτες, δηλαδή αυτοί που είχαν συμπεριληφθεί και εναντίον του Αρη.

Αναλυτικά: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Τσιρίλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Λίνο, Νιμανί, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

Εκτός μάχης έμειναν, πλην του τιμωρημένου Φωτάκη, και οι τραυματίες Γλύκος, Κατσικάς, Έτο και Ίβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog