Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

«Όταν νικάς τα ξεπερνάς όλα»

 
 
 
Ένα σκληρό παιχνίδι περιμένει το βράδυ της Πέμπτης ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που ξεκαθάρισε ότι το 0-1 της Μόσχας δεν είναι αρκετό για να δώσει στον Ολυμπιακό την πρόκριση!



Ορμπάιθ: Είμαστε φαβορί αλλά δεν εφησυχάζουμε...
Πρώτος μίλησε ο Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού είπε για:

Τον αγώνα και το εάν μπορεί να είναι ήσυχοι οι παίκτες: Όχι δεν μπορούμε να είμαστε ήρεμοι. Πρέπει να βγούμε να κερδίσουμε. Απέναντί μας θα έχουμε έναν αντίπαλο που θα θέλει και αυτός να νικήσει και θα πιέσει πολύ. 

Το πως θα είναι το παιχνίδι: Δεν γνωρίζω πως θα είναι αύριο το ματς. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε σε όλα τα σημεία την Ρουμπίν Καζάν. Από εκεί και πέρα θα είναι ένα ματς δυνατό και γρήγορο. 

Την Ρουμπίν: Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο. Όμως από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας πιστεύουμε πως είμαστε το φαβορί και θέλουμε να βάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι. 

Το πως αντιμετωπίζουν τους αγώνες από εδώ και πέρα: Σε αυτό το σημείο όλα τα ματς τα βλέπουμε σαν τελικούς. Δεν σκεφτόμαστε το μέλλον. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο την Ρουμπίν Καζάν. Μετά θα δούμε τα υπόλοιπα ματς. 

Τα κλειδιά του ματς και το πόσο θα βοηθήσει ο κόσμος: Πιστεύω ένα από τα κλειδιά του αγώνα θα είναι ο γρήγορος ρυθμός. Θέλουμε ματς με μεγάλη ταχύτητα και θα μας βοηθήσει σε αυτό ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να παίζει γρήγορα και σε εκείνο θα μας βοηθήσουν οι φίλαθλοί μας. 

Το επίπεδο του Ολυμπιακού και την σύγκριση με άλλα ευρωπαϊκά ματς και ομάδες: Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως μπορεί να έχει υψηλό επίπεδο στο παιχνίδι του. Έχει κάνει πολύ καλά ματς στην Ευρώπη. Δεν έχει καμία σημασία να βλέπουμε άλλα πράγματα και να κοιτάμε τι κάνουν άλλες ομάδες. Στην Μόσχα κάναμε ένα καλό παιχνίδι όμως δεν θα έχει αξία εάν δεν πάρουμε αύριο την πρόκριση. 

Το εάν ο Ολυμπιακός έχει δυνάμεις να αντέξει σε τρεις διοργανώσεις: Πιστεύω πως ναι. Είμαστε δυνατή ομάδα και μπορούμε να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη και να πάμε καλά στην Ελλάδα. Έχουμε δυνάμεις να συνεχίσουμε και στις 3 διοργανώσεις, όμως όπως είπα και πριν τα βλέπουμε όλα τα ματς σαν τελικούς. Τα βλέπουμε ένα ένα. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι προετοιμασμένος να συνεχίσει και στις 3 διοργανώσεις που έχει. 

Βαλβέρδε: Το 0-1 δεν δίνει πρόκριση...
Από μέρους του ο Βαλβέρδε ανέφερε για:

Την Μέταλιστ και το άκουσμα του ονόματός της: Ναι με ανησυχεί η Μέταλιστ όμως κανείς από τους παίκτες δεν σκέφτεται κάτι άλλο εκτός από το ματς με την Ρουμπίν. Το 0-1 είναι καλό αποτέλεσμα αλλά δεν δίνει πρόκριση. Δεν σκεφτόμαστε τους επόμενους αντιπάλους γιατί δεν ξέρουμε εάν θα υπάρξουν. 

Το πως περιμένει την Ρουμπίν Καζάν: Ναι σίγουρα την περιμένω πιο επιθετική γιατί το χρειάζεται. Δεν θα χάσει όμως την οργάνωσή της για να επιτεθεί. Έχει πολύ καλούς παίκτες για την επίθεση για να μας προκαλέσουν πρόβλημα όμως δεν θα χάσει την οργάνωσή της για να επιτεθεί. 

Το ποιοι από τους παίκτες της Ρουμπίν του αρέσουν: Οι Κασάεφ, Καραντενίζ, Νάτχο, Βαλντές και Νάβας είναι όλοι καλοί παίκτες. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον συγκεκριμένα. Αυτό που κυρίως μου αρέσει είναι πως δεν χάνουν την οργάνωσή τους. Ο αυριανός αγώνας πάντως θα είναι πολύ σκληρός. 

Το πως θα είναι το ματς: Δεν γνωρίζουμε πως θα είναι αύριο ο αγώνας. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει και πως θα κυλήσει. Εμείς θα πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά. Η Ρουμπίν έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να μας δυσκολέψουν. 

Το ποιος εκ των Μακούν και Ιμπαγάσα θα παίξει: Και αύριο θα αναρωτιόμαστε και πάλι ποιος από τους Μακούν και Ιμπαγάσα θα παίξει. 

Το τι ζητά από το ματς: Θέλουμε ένα γρήγορο γκολ. Όλοι το θέλουν αυτό. Τα πιο σημαντικά γκολ είναι αυτά που μπορούν να μπουν στο τελευταίο λεπτό. Εάν σκοράρεις στο 1ο λεπτό θα έχεις 89 λεπτά για να το κρατήσεις. Εμείς θα κοιτάξουμε να σκοράρουμε είτε νωρίς είτε αργά και να μην επιτρέψουμε στην Ρουμπίν να σκοράρει. 

Το ποιος γκολκίπερ θα αγωνιστεί: Ή ο Κάρολ ή κάποιους από τους νέους θα παίξει. Θα πρέπει να το σκεφτώ (σ.σ. το είπε κάνοντας πλάκα). 

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα: Δεν έχω πολλά να πω. Ο Τύπος μπορεί να γράφει ότι θέλει. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας ένα πολύ σημαντικό ματς αύριο. 

Την κατάσταση των Μέλμπεργκ και Μιραλάς: Ναι και ο Μέλμπεργκ και ο Μιραλάς είναι καλά. Τώρα το εάν θα παίξουν ή δεν θα παίξουν είναι θέμα τελευταίας στιγμής. Θα το αποφασίσω τότε. 

Την κόπωση: Όχι δεν μας ανησυχεί η κούραση. Έχουμε τον χρόνο να ξεκουραζόμαστε. Μόνο η ήττα σε κουράζει. Όταν νικάς τα ξεπερνάς όλα. Γι' αυτό θέλουμε να κερδίζουμε για να μην κουραζόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog