Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Βαλβέρδε: "Δεν υπάρχει κανένας τελικός στο μυαλό μας"

 

 Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκίνησε την επιχείρηση προσγείωσης στον Ολυμπιακό μετά την πρόκριση επί της Ρούμπιν και τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουν προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

 

"Η Ρουμπίν Καζάν είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ σταθερή και μας δυσκόλεψε αρκετά στις δύο αναμετρήσεις" είπε αρχικά ο Ισπανός προπονητής.

Σε ό,τι αφορά την Ρούμπιν και την τακτική ανάλυση των αγώνων ο Βαλβέρδε σχολίασε:"Ήταν καλή ομάδα και πειθαρχημένη. Έκανε καλό παιχνίδι τακτικά, όπως και η Μαρσέιγ, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες που αντιμετωπίσαμε στο Champions League. Άλλωστε, στην Ευρώπη δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Θα θέλαμε κόντρα στην Ρουμπίν να κάνουμε περισσότερες τελικές προσπάθειες".

Για τους αγώνες με τη Μέταλιστ ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε: "Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να μελετήσουμε την Μέταλιστ, η οποία είναι δύσκολη ομάδα, κάτι που φάνηκε και από τα παιχνίδια με την Σάλτσμπουργκ, όπου πέρασε πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα".

Όσο για το αν έχει το ίδιο προαίσθημα όπως όταν ήταν στην Εσπανιόλ που είχε αναφέρει στις αναμετρήσεις με την Μπενφίκα στους 8 του Europa πως είχε καλό προαίσθημα: "Αυτό είχε γίνει όταν είχαμε περάσει στους «8» του θεσμού. Τώρα περάσαμε στους «16» και δεν υπάρχει κανένας τελικός στο μυαλό μας. Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε την Μέταλιστ. Είναι ωραίο που ο κόσμος έχει φιλοδοξίες. Έχουμε όμως πολύ δρόμο μπροστά μας και μία πρόκριση που πρέπει να πάρουμε. Δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια με τους Ουκρανούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog