Ο Πανιώνιος γνωστοποίησε επίσημα την Παρασκευή την απόκτηση του Πατρίκ Ντιμπαλά. Ο παίκτης αποκτήθηκε για τους επόμενους έξι μήνες.
Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την προσθήκη του Πατρίκ Ντιμπαλά. Ο παίκτης που αποκτήθηκε για τους επόμενους έξι μήνες, θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο 26 και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του από την ΕΠΟ. Επίσης, ο Βιτορίνο Αντούνες θα αγωνίζεται με το νούμερο 55 και ο Κώστας Σαμαρόπουλος με το νούμερο 4.
 
Στο αγωνιστικό σκέλος με προπόνηση που έγινε στο Απήλιον στο Κορωπί, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Άκης Μάντζιος, είδε τους Σταυροθανασόπουλο, Μπούζα, να μην παίρνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς και οι δύο ταλαιπωρούνται από ίωση.
 
Πλέον θα περιμένει το Σάββατο, προκειμένου να διαπιστώσει την κατάστασή τους. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας, θα γίνει στην Νέα Σμύρνη το Σάββατο το απόγευμα και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής.
 
gazzetta.gr