Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Στοίχημα 4/2

 

 Παίζουν μόνο για το τρίποντο

Στα τρία κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τρεις μεγάλες κυρίες έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη που είτε θα τις εδραιώσει καλύτερα στην κορυφή είτε δε θα τις απομακρύνει πολύ από εκεί.
 


Στην πρώτη κατηγορία παίζει η Μάντσέστερ Σίτι που υποδέχεται τη Φούλαμ και πρέπει να κερδίσει για να μην αποδειχθεί αυτόχειρας στην πτώση της από την κορυφή. Έχει βάλει μέχρι στιγμής τα χεράκια της και η Γιουνάιτεντ την ισοφάρισε στην πρώτη θέση της Premiership. Όταν βάζεις στοίχημα ποδόσφαιρο αντάξιο παίζεις για να το κερδίσεις! Έτσι, οι «πολίτες» θέλουν διατηρήσουν το απόλυτο του «Ετιχάντ», όπου μάλιστα 9/11 έχουν σκοράρει πάνω από τρεις φορές. Οι Λονδρέζοι δεν τα πάνε καλά μακριά από την έδρα τους, τρέχοντας ένα ρεκόρ 0-2-4 στα τελευταία έξι παιχνίδια τους. Από την έδρα της Σίτι πάντως καταφέρνουν να φεύγουν με βαθμό στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους. Με τα τωρινά δεδομένα ωστόσο, και το «κάψιμο» των γηπεδούχων για βαθμούς πάμε στοίχημα στο over –απόδοση 1,60 από την bet365- (μπορεί και over 3,5 με απόδοση 2,50 από την bet365) αλλά και στο G/G –απόδοση 2,00 που συνοδεύει τους 15 τελευταίους αγώνες τους (πέρσι 1-1).
 
Στα ίδια χνάρια σχεδόν κινείται και η Μπάγερν Μονάχου, που μοιράζεται με Σάλκε και Ντόρτμουντ την κορυφή της Bundesliga. Στις τελευταίες της εξόδους δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή, μετρώντας τρεις ήττες και δέκα γκολ παθητικό. Το Αμβούργο μπορεί να αγωνίζεται από την 11η θέση, όμως δεν πρέπει να παραγνωριστεί το γεγονός ότι δεν έχει γνωρίσει την ήττα στις τελευταίες έντεκα αγωνιστικές! Σίγουρα και μέσα στην έδρα του θα περιμένει τους Βαυαρούς καλά παροπλισμένο στα μετόπισθεν, προσπαθώντας να πάρει τουλάχιστον το Χ (απόδοση 4,00 από την bet365), όμως η ομάδα του Χάινκες πάει μόνο για το διπλό (απόδοση 1,53 από την bet365). Απέναντι στους γηπεδούχους εξάλλου έχουν καλή παράδοση και τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλον αντίπαλο του πρωταθλήματος. Κοιτάμε και το under (απόδοση 2,20 από την bet365).


Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Μπαρτσελόνα, που αν δε νικήσει σ’ αυτήν την αγωνιστική και το πράξει η Ρεάλ Μαδρίτης, τότε μάλλον θα πρέπει να αποχαιρετήσει το πρωτάθλημα που χάνεται. Υποδέχεται τη Σοσιεδάδ και αν μη τι άλλο μέσα στο «Καμπ Νου» το χειρότερο που περιμένει κάποιος είναι το Χ, αλλά θα ήταν αμαρτία. Στην έδρα τους οι Καταλανοί τρέχουν ρεκόρ 25-3-0 και γράφουν μόνο νίκες απέναντι στη σημερινή τους αντίπαλο στις 13 προηγούμενες αναμετρήσεις εκεί μέσα. Οι Βάσκοι δεν τα πάνε άσχημα, με μόλις μία ήττα στα τελευταία εννέα ματς, αλλά δύσκολα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της «Μπάρτσα». Ενδιαφέρον σε αυτό το ματς έχει τα γκολ: over σε απόδοση 1,28 από την bet365, και οι δύο ομάδες να σκοράρουν σε απόδοση 2,50 από την bet365, το 2ο ημίχρονο αυτό με τα περισσότερα γκολ σε απόδοση 2,25 από την bet365. Να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στο ημίχρονο στα εντός έδρας ματς, ενώ η Σοσιεδάδ 73% των περιπτώσεων σκοράρει μετά το ημίχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog