Αυτοκριτική στην Παιανία για τον αποκλεισμό από τον Πανιώνιο από τους «πράσινους» που είναι αποφασισμένοι για κατάθεση ψυχής που θα φέρει τον τίτλο!


 
Το κακό έγινε. Μετά την Ευρώπη, ο στόχος και του Κυπέλλου αποτελεί παρελθόν. Όπως ήταν λογικό, στην Παιανία άπαντες ήταν στεναχωρημένοι, χωρίς διάθεση για πολλά. Συνηδητοποιημένοι, όμως, για το «έγκλημα» που έκαναν στην Νέα Σμύρνη, χάνοντας το εισιτήριο για τους «8» από τον Πανιώνιο!

Έναν Πανιώνιο με χίλια προβλήματα, με τους πιτσιρικάδες και τους... φευγάτους! «Τι κάναμε χθες; Ήταν έγκλημα αυτό που έγινε και υπεύθυνοι είμαστε μοναχά εμείς. Πετάξαμε έτσι έναν τίτλο» έλεγαν στις μεταξύ τους συζητήσεις οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» στις λίγες στιγμές που έσπαγε η... βουβαμάρα!

Άπαντες δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός θεσμού αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι περιθώρια δεν υπάρχουν και ότι πρέπει να δώσουν τα πάντα για να πάρουν το πρωτάθλημα! «Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να κάνουμε την αρχή στα Γιάννενα και να δώσουμε ότι έχουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα»!


Δεν μίλησε ο Φερέιρα
Από κει και πέρα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του. Είχε κάποια τέτ-α-τετ, ζητώντας το κεφάλι να είναι ψηλά και η ομάδα να κοιτάξει μπροστά για να μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα που είναι και ο μεγάλος στόχος της χρονιάς.