Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ξαφνικό διαζύγιο Άρη με Τσέζαρεκ

 
 
Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, δύο ημέρες μετά τα γενέθλιά του(και δύο μέρες πριν το σημαντικό νοκ-άουτ παιχνίδι για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι), ζήτησε να αποχωρήσει από τον Άρη.

 

Το διαζύγιο με τον Τσέζαρεκ, που ακολούθησε αυτό του καλού του φίλου και συμπατριώτη του Βράνιες, διαφάνηκε από την απουσία του Κροάτη επιθετικού από την σημερινή προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Μία απουσία ξαφνική και αδικαιολόγητη αφού δεν είχε πάρει άδεια για να απουσιάσει και αφού έγιναν προσπάθειες να εντοπιστεί αυτό κατέστη δυνατό νωρίς το απόγευμα.

Συγκεκριμένα στην συνομιλία που είχε ο Τσέζαρεκ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιο Αθανασιάδη, του ζήτησε να αποχωρήσει από το ρόστερ του Άρη δείχνοντας ανένδοτος στην απόφασή του. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας είχε μείνει στο δυναμικό δεχόμενος μείωση απολαβών.

Μεταξύ άλλων στις αρχές του 2012, προ ημερών δηλαδή, είχε γίνει μία συζήτηση με τον 29χρονο Κροάτη επιθετικό για το οικονομικό όπου του είχανε δοθεί υποσχέσεις για τα δεδουλευμένα του. Σήμερα δε συμφωνήθηκε ο τρόπος καταβολής τους και τις επόμενες μέρες είναι να πέσουν και οι σχετικές υπογραφές.

Ωστόσο η εξέλιξη της αποχώρησης του Τσέζαρεκ από το ρόστερ του Άρη, με τον ίδιο να μην θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες στα όσα είχε να πει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, που ήρθε λίγες μέρες μετά την λύση του συμβολαίου με τον Ρουμάνο επιθετικό Βικτοράς Γιάκομπ είναι βέβαιο ότι προκαλεί ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό στην κορυφή της επίθεσης ειδικά για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Κι όσο για τον ίδιο; Επί του παρόντος σύμφωνα με ότι προκύπτει σήμερα τουλάχιστον πίσω από την κίνησή του αυτή δεν φαίνεται να βρίσκεται κάποια άλλη ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Τσέζαρεκ αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από το καλοκαίρι του 2010 αφήνοντας πίσω του τον Αστέρα Τρίπολης και με τη φανέλα του Άρη αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα Super League, Κύπελλο Ελλάδος και πέρσι στο Europa League) και πέτυχε συνολικά 7 γκολ.

Σήμερα εξάλλου ο Κάρλος Τόχα είχε συζήτηση με το υπηρεσιακό (χωρίς να αποκλείεται και μόνιμο) τεχνικό δίδυμο του Άρη των Μιχαλήτσιου και Σεμερτζίδη με αφορμή τις τελευταίες του εμφανίσεις. Σε αυτήν εστίασε την αγωνιστική του εικόνα πως τις τελευταίες εβδομάδες νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατό του και υποσχέθηκε πως όταν τις ξεπεράσει θα είναι αυτός που πρέπει.

sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog