Πολλοί είναι οι πονοκέφαλοι του Βαλβέρδε ενόψει Ξάνθης. Ο  Μιραλάς υπέστη θλάση και θα μείνει δύο εβδομάδες εκτός δράσης χάνοντας και το ματς με τον Εργοτέλη. Απίθανο για Χολέμπας στα Πηγάδια, αμφίβολος ο Τζιμπούρ.




Ο Βάσκος προπονητής του Ολυμπιακού είδε τον Μιραλάς στην προτελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων πριν το ματς στα Πηγάδια να νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεξιά. Ο Βέλγος φορ υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Θεραπευτήριο Metropolitan σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο δεξιά. Υπολογίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα επέστρεψε από την πατρίδα του, όπου είχε βρεθεί με άδεια και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση και αναμένεται να είναι στην αποστολή των πρωταθλητών. Πάντως, πάρα πολύ δύσκολα θα μπορεί ο Βαλβέρδε να υπολογίζει για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, στον Χοσέ Χολέμπας (ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας), ενώ ο Ραφίκ Τζιμπούρ έχει ακόμα έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι πολύ δύσκολο να προλάβει καθώς προπονήθηκε ατομικά!


Οι ποδοσφαιριστές  του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (22/1, 17:15) με την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.
Ο Φέισα συνέχισε το έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Μόνχε ακολούθησε όπως και ο Χολέμπας πρόγραμμα θεραπείας. 

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:00 και κατόπιν τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για την Ξάνθη.

gazzetta.gr