Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Στοίχημα 21/1

 

Αγώνες Σαββάτου με το κουπόνι στοιχήματος να δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για «βόλτα» από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.



Στην Αγγλία, η αλλαγμένη και φορμαρισμένη στους τελευταίους αγώνες Σάντερλαντ υποδέχεται την εντυπωσιακή Σουόνσι. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Άρσεναλ με 3-2, έπειτα από ανατροπή. Εκτός έδρας, περίμεναν την αγωνιστική που προηγήθηκε των «κανονιέρηδων» για να πανηγυρίσουν το πρώτο τους τρίποντο επί της Άστον Βίλα με 0-2, τρέχοντας έτσι ένα ρεκόρ 1-3-6. Απέναντι στις «μαυρόγατες» έχει καλή παράδοση, αν και οι περισσότερες μεταξύ τους αναμετρήσεις χρονολογούνται στη δεκαετία του ’80. Από τότε και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα που στον πάγκο της Σάντερλαντ κάθεται ο Μάρτιν Ο’ Νιλ πολλά έχουν αλλάξει, καθώς την οδηγεί με ένα 5-1-2. Η τελευταία αγωνιστική έγραψε εκτός έδρας ήττα από την Τσέλσι με 1-0, αποτέλεσμα που την αδικεί αρκετά. Ο άσος, που προσφέρεται σε απόδοση 1,90 από την bet365, είναι το πιο πιθανό σημείο, παρότι πολλοί πιστεύουν στο διπλό.

Στην Ισπανία, ενδιαφέρον και πολλά νεύρα έχει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Μπέτις και τη Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση προέρχονται  από ήττα μέσα στο «Καμπ Νου» αλλά δεν πέταξαν λευκή πετσέτα, καθώς αρχικά ισοφάρισαν σε 2-2 και μετά με παίκτη λιγότερο έχασαν με 4-2. Προηγουμένως μετρούσε τρεις διαδοχικές νίκες και μόλις ένα γκολ παθητικό! Η Σεβίλλη έμεινε στη λευκή ισοπαλία στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Εσπανιόλ και για τέσσερις σερί αγωνιστικές μακριά από τους τρεις βαθμούς. Απέναντι στην Μπέτις τρέχει ένα ρεκόρ 1-2-3 στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις, όμως σε αυτό το παιχνίδι ο Μαρθελίνο τουλάχιστον θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να μην αποχωρήσει από τον πάγκο της Σεβίλλης. Στις πέντε ισοπαλίες που μετράει στις οχτώ πιο πρόσφατες εξορμήσεις της η σημερινή φιλοξενούμενη κράτησε το συνολικό σκορ στο μηδέν. Από την άλλη, στις τέσσερις τελευταίες, οι «βερντιμπλάνκος» άπαξ και προηγηθούν φεύγουν νικητές. Τα προγνωστικά μιλούν για άσο (απόδοση 2,50 από την bet365) αλλά αξίζει και το ποντάρισμα στην κόκκινη κάρτα, με το ενδεχόμενο να δοθεί πριν το 20’ να προσφέρεται σε απόδοση 1,83 από την bet365.

Στην Ιταλία, η ολοένα και βελτιωμένη Ρόμα περιμένει την κακή εκτός έδρας Τσέζενα, με τον άσο να φαντάζει παραπάνω από δυνατός, σε απόδοση 1,40 από την bet365 αλλά και το άσος ημίχρονο-άσος τελικό (απόδοση 1,95 από την bet365) εξίσου καλό. Οι Ρωμαίοι έμειναν στο 1-1 και στο 65’ της αναμέτρησης με την Κατάνια λόγω κακού αγωνιστικού χώρου. Η συνέχεια του αγώνα θα δοθεί τον Φεβρουάριο. Οι «ρομανιόλι» στην τρίτη θέση από το τέλος προσπαθούν απλά να σώσουν τη χρονιά και την προηγούμενη αγωνιστική στο ντέρμπι της ουράς με τη Νοβάρα έκαναν καλά τη δουλειά τους, αν κρίνει κανείς από υπέρ τους 3-1. Η μεταξύ τους προϊστορία έχει ακόμη ένα ματς, πέρσι, που έμεινε στο 0-0. Από αυτό το ματς, αξίζει περισσότερο να περιμένει κανείς την επαγρύπνηση του Ιμπραϊμοβιτς, που στο ντέρμπι με την Ίντερ ήταν ουσιαστικά «απών».


 Για προγνωστικά(e-mail): katerina.bititsiou@omruk.co.uk 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog