Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να προβεί σε δεύτερη μεταγραφική κίνηση. Ποια είναι αναλυτικά η θέση των Πειραιωτών για τα μεταγραφικά.
Ο Ολυμπιακός κατέστησε σαφές το βράδυ της Κυριακής ότι δεν υλοποιήσει δεύτερη μεταγραφική κίνηση για την περίοδο του Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα από την πειραϊκή ΠΑΕ ειπώθηκε ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε κάποια άλλη μεταγραφή. Προσπαθήσαμε πολύ. Παλεύαμε έως και τώρα διάφορες υποθέσεις, όμως υπήρξαν δυσκολίες και ο Γενάρης δεν προσφέρεται για κάτι το εξαιρετικό.
Η επιστροφή του Ντιόγο αποτέλεσε μία... εσωτερική μεταγραφή για εμάς ενώ αποκτήσαμε και έναν ικανό και έμπειρο τερματοφύλακα, τον Ρόι Κάρολ. Εξάλλου είχαμε πει ότι θα κάναμε κίνηση μόνο για κάτι πολύ καλό. Πιστεύουμε πολύ στο ήδη υπάρχον ρόστερ και με αυτό θα συνεχίσουμε από εδώ και πέρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Εκτός αυτού επισημάνθηκε ότι «περιμένουμε να γυρίσουν πίσω οι τραυματίες. Μόλις γίνει αυτό ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα πιο δυνατός και ακόμα πιο ενισχυμένος. Η επιστροφή των τραυματιών θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».

gazzetta.gr