Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Προκριματικά Europa League: Βαλερένγκα-ΠΑΟΚ 0-2



Ανώτερος ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια στην Βαλερένγκα να αμφισβητήσει την κυριαρχία του και με γκολ των Βιεϊρίνια και Γκαρσία, έφτασε άνετα στη νίκη-μισή πρόκριση με 2-0.



Ο ΠΑΟΚ ήταν Εγγλέζος στο ραντεβού του. Παρουσιάστηκε απόλυτα έτοιμος στον πρώτο του επίσημο αγώνα και με συνοπτικές διαδικασίες "καθάρισε" τη Βαλερένγκα επικρατώντας με περίσσια άνεση στο "Ούλεβαλ" με 2-0. 


Μια ομάδα με αρχή μέση και τέλος ο δικέφαλος του βορρά, φρόντισε να αποδείξει την ανωτερότητά του από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα. Στο πρώτο μέρος η ελληνική ομάδα απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις τη νορβηγική άμυνα, κάνοντας σαφές ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου να έρθει. Τελικά ο Βίεϊρίνα ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων στο 72' μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και κοντινό πλασέ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.


Μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ δεν κλείστηκε, αντεπεξήλθε εύκολα στην αναμενόμενη αντίδραση της Βαλερένγκα και σαν να μην αρκούσε αυτό, κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία στο 90'. Τελικό σκορ 2-0 και η ρεβάνς στην Τούμπα αναμένεται να αποτελέσει τυπική διαδικασία, εφόσον ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί ανάλογα καλός.

Διαιτητής: Άντε Βουτσεμίλοβιτς-Σιμούνοβιτς (Κροατία)

Κίτρινες κάρτες: Ογκούντε / Γκαρσία, Έτο

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Έτο, Λίνο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Αρίας, Λαζάρ (80' Τσουκαλάς), Βιεϊρίνια, Φωτάκης (89' Ρομπέρ), Αθανασιάδης (90' Παπάζογλου)

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ: Χίρσφελντ, Μούρι, Μπέρε, Στράντμπεργκ, Νόρντβικ, Ντος Σάντος, Ογκούντε, Φελά (68' Νίλσεν), Λι (57' Κονέ), Ζάιτς (84' Στορ), Σινγκ

 0-1
 


 0-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog