Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ζαγοράκης και Βρύζας στην Τούμπα



Μετά από αίτημα των οπαδών που συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο οι δύο άνδρες βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να συζητήσουν με τον συγκεντρωμένο κόσμο.
 
Περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα έφτασε στα γραφεία της Τούμπας ο Θόδωρος Ζαγοράκης και μετά από δέκα λεπτά τον ακολούθησε και ο Ζήσης Βρύζας. Οι δύο άνδρες πήγαν στο γήπεδο μετά από αίτημα των οπαδών που είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να συζητήσουν μαζί τους για όλα τα θέμα της ΠΑΕ που απασχολούν τον "ασπρόμαυρο" κόσμο.
Παρών και ο Γιώργος Φαρλαλής. Συνομιλητές των τριών ανδρών εκπρόσωποι των συνδέσμων που προχώρησαν στην συμβολική κατάληψη των γραφείων της Τούμπας..
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Θόδωρος Ζαγοράκης τόνισε ότι δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ που να μην πήγε σε σκοπούς της ομάδας, περιέγραψε τη δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα οικονομικά της ΠΑΕ μετά τις περικοπές της NOVA και του ΟΠΑΠ, ενώ πρόσθεσε πώς δεν ισχύουν οι φήμες για άνοιγμα μεγαλύτερο του αναμενομένου στην ΠΑΕ.
Η συζήτηση πήγε, βέβαια και στα θέματα Βιτόλο, Κουτσιανικούλη και γενικότερα στις επιλογές που αφορούν στην ομάδα. Ειδικά για το θέμα του Ισπανού, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δέχθηκε έντονη κριτική, που πηγάζει από το γεγονός ότι προδιαγράφεται η αποχώρησης ενός σημαντικού παίκτη, χωρίς οικονομικό όφελος για τον ΠΑΟΚ.

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog