Στη Σπαρτάκ Μόσχας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντέμι Ντε Ζέουφ, καθώς μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από τον Άγιαξ.
Ο Ολλανδός μέσος, αφού απέρριψε δύο φορές την πρόταση της ρωσικής ομάδας, τελικά απάντησε θετικά, μόλις ειδοποιήθηκε από τον Φρανκ Ντε Μπουρ ότι δε θα βρίσκεται στις βασικές επιλογές του για την επόμενη σεζόν.


 
Ο Ντε Ζέουφ έλειπε από τη σημερινή προπόνηση του Αίαντα (30/06), ενώ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας μέσω Twitter ότι τις επόμενες ημέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαρισμό της Σπαρτάκ. «Τις επόμενες θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψω τριετές συμβόλαιο. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη που μου δείξατε τα τελευταία δύο χρόνια», έγραψε στη σελίδα του ο 28χρονος μέσος.
Οι ιατρικές εξετάσεις έγινε γνωστό ότι θα γίνουν στη Γερμανία, ενώ αν όλα πάνε καλά, ο Ντε Ζέουφ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα, που κάνει τη μίνι προετοιμασίας της. Ο Άγιαξ θα βάλει στα ταμεία του περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ να θυμίσουμε ότι το όνομα του Ολλανδού βρέθηκε στα ρεπορτάζ και του Ολυμπιακού τις προηγούμενες εβδομάδες.