marinakis paraithsh super league

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται έτοιμος να υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία.



Οι πιέσεις που ασκήθηκαν από τις ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Λάρισα – οι οποίες με χθεσινές (25/6) τους ανακοινώσεις ζητούσαν τις παραιτήσεις των κ.κ Μαρινάκη και Μποροβήλου λόγω της εμπλοκής των ονομάτων τους στο σκάνδαλα με τα στημένα παιχνίδια – φαίνεται πως τελικά θα έχουν αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, αυτός δε σκοπεύει να παραμείνει στον προεδρικό θώκο και την επόμενη χρονιά – υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Super League εκλέγεται για θητεία δύο χρόνων.

Βέβαια, οι λόγοι που επικαλούνται οι «ερυθρόλευκοι» «κύκλοι» δεν έχουν να κάνουν με το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί εναντίον του κ. Μαρινάκη. Αντίθετα, υποστηρίζουν ότι θα ακολουθήσει το δρόμο όλων των προκατόχων του, οι οποίοι μετά το πρώτο έτος στην προεδρία του Συνεταιρισμού αποχώρησαν οικειοθελώς. Το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει έως την Τρίτη, οπότε και αναμένεται η επίσημη τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της ομάδας του Πειραιά.


sportena.com