Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Στον Παναιτωλικό ο Καμαρά!




Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και τυπικά ο Ανρί Καμαρά. Ο πρώην επιθετικός του Ατρόμητου υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του.

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός: 
"Στον Παναιτωλικό θα αγωνίζεται τον επόμενο χρόνο ο Ανρί Καμαρά, ο οποίος σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας".


Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Καμαρά είχε 35 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και σημείωσε 4 γκολ.

Ο 34χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο, στον οποίο αγωνίστηκε πέρυσι. Επίσης έχει παίξει σε Γουλβς, Σαουθάμπτον, Γουίγκαν, Γουέστ Χαμ, Στόουκ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Στρασμπούρ,Σέλτικ, Σεντάν, Ξαμάξ και Γκρασχόπερς.
Έχει φορέσει 99 φορές την φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του έχοντας πετύχει 31 τέρματα. 


Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ανρί Καμαρά μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων της Σενεγάλης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και να βοηθήσει τους νέους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καμαρά στο "aps.sn": "Μόλις υπέγραψα έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό που προβιβάστηκε στη μεγάλη κατηγορία. Φιλοδοξία είναι να βοηθήσω την ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μιλήσαμε πολύ σχετικά με τον ηγετικό ρόλο που θα έχω και η προοπτική είναι να βοηθήσω ειδικά τους νέους παίκτες που τώρα βρίσκονται στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Δείτε τις δηλώσεις του(στα γαλλικά) εδώ: http://www.aps.sn/aps.php?page=articles&id_article=81460 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog