Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Μαρκάνο: "Ήρθα για τον Βαλβέρδε και CL"


 
 
Ο Ιβάν Μαρκάνο πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα στις 17:25 και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε και η συμμετοχή στο CL ήταν οι κύριοι λόγοι που τον έπεισαν να έρθει στον Ολυμπιακό.

"Αλήθεια είναι ότι είχα προτάσεις από Ισπανία. Ήρθα στον Ολυμπιακό λόγω Τσάμπιονς Λιγκ και Ερνέστο Βαλβέρδε.
 Μιλήσαμε με τον Βαλβέρδε στο τηλέφωνο. Ο Βαλβέρδε έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου", τόνισε ο 24χρονος Ισπανός αμυντικός και πρόσθεσε:

Μου έχουν πει πολύ καλά λόγια τον Ολυμπιακό. Ήρθα για ένα χρόνο, θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Αυτά είναι λεπτομέρειες του συμβολαίου.
 Μου έχουν πει τόσο ο Βαλβέρδε όσο και κάποιοι παίκτες για την ατμόσφαιρα του γηπέδου και για τους οπαδούς μας. Περιμένω να ζήσω από κοντά την ατμόσφαιρα στο "Γέωργιος Καραϊσκάκης".

Σε ερώτηση τέλος για το ποια είναι η θέση που προτιμά να αγωνίζεται, αυτήν του αριστερού μπακ ή του σέντερ μπακ (έχει καλύψει και τις δύο θέσεις), ο Μαρκάνο δήλωσε:

"Μπορώ να παίξω είτε αριστερός μπακ είτε στο κέντρο της άμυνας. Θα παίξω όπου επιλέξει ο προπονητής μου".

Ο Μαρκάνο θα έχει σήμερα μία πρώτη γνωριμία με τους Πειραιώτες και την Πέμπτη θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις όπου εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Να σημειωθεί ότι ο Ισπανός αμυντικός θα αγωνιστεί στους "ερυθρόλευκους" ως δανεικός από την Βιγιαρεάλ για ένα χρόνο, με τις δύο ομάδες να συμφωνούν στο ότι θα συζητήσουν το ενδεχόμενο αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κασέ του ποδοσφαιριστή θα φτάσει τα 900.000 ευρώ.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog