Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Εκλεισε και ο Μαρκάνο, έρχεται στην Αθήνα



Σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του Ιβάν Μαρκάνο ήρθε ο Ολυμπιακός. Ο 23άχρονος Ισπανός φθάνει στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα.



Ο Μαρκάνο αναμένεται να φτάσει στο "Ελ. Βενιζέλος" στις 17:30 με πτήση από Μαδρίτη και συνοδεία του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζου, ο οποίος ταξίδεψε την Τρίτη (14/06) στην Ισπανία κι έκανε τις διαπραγματεύσεις.

Η Οσασούνα είχε καταθέσει καλύτερη οικονομική πρόταση σε σχέση με εκείνη του Ολυμπιακού, αλλά η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στο Champions League έγειρε την πλάστιγγα προς την πλευρά των Πρωταθλητών Ελλάδας.


Η συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ προβλέπει το δανεισμό του για έναν χρόνο με την οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2012 στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Το πρωί της Πέμπτης (16/06) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εάν δεν δείξουν κάτι ανησυχητικό, ο Μαρκάνο θα παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 



H επίσημη ανακοίνωση από τη Βιγιαρεάλ

Τη μετακίνηση του Ιβάν Μαρκάνο στον Ολυμπιακό ανακοίνωσε και στην επίσημη ιστοσελίδα της η Βιγιαρεάλ, κάνοντας λόγο για συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" αλλά χωρίς να διευκρινίζονται οι όροι (οικονομικοί και χρονικοί). 
 


 
contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog