Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Πουλήθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν



Επισημοποιήθηκε σήμερα η πώληση της Παρί Σεν Ζερμέν στον επενδυτικό όμιλο του Κατάρ Quatar Investment Authority.

Με ανακοίνωση του ο πρώην κάτοχος του 95,8% των μετοχών της γαλλικής ομάδας, εταιρία Colony Capital γνωστοποιεί τη μεταβίβαση ποσοστού 70% των μετοχών στον όμιλο επενδύσεων του Αραβικού Εμιράτου.


Η Quatar Investment Authority που εδρεύει στη Ντόχα είναι κρατική εταιρία που ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό τις στρατηγικές επενδύσεις σε τομείς που θα αναπτύξουν και θα ενισχύσουν τον εθνικό πλούτο του Κατάρ καθιστώντας το διεθνες οικονομικό κέντρο μεγάλων επενδύσεων.

«Βρήκαμε τον καλύτερο εταίρο, εκείνο που θα μπορεί να διασφαλίσει στην PSG μια θέση στην ιστορία» δήλωσε χαρακτηριστικά» δήλωσε ο Σεμπαστιέν Μπαζέν, πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Παρί, που αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα εξ αιτίας του μεγάλου ανοίγματος στον ισολογισμό της που έφθανε τα 20 εκατομμύρια ευρώ.


Το ποσό της εξαγοράς φθάνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει την ανάληψη από μέρους του Καταριανού Ομίλου των ζημιών και των υποχρεώσεων της ομάδας. 

zougla.gr

1 σχόλιο:

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog