Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

"Κρεμάει" τα παπούτσια του ο Σκόουλς

 

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πολ Σκόουλς αποσύρεται από το ποδόσφαιρο και από τη νέα σεζόν θα υπηρετεί τον σύλλογο από τον πάγκο της ομάδας.
Διαβάστε την ανακοίνωση:


Ο ίδιος ο Πολ Σκόουλς εμφανίστηκε συγκινημένος για το τέλος της καριέρας του:
"Δεν είμαι άνθρωπος που λέει πολλά λόγια και το μόνο που μπορώ να πω με απόλυτη ειλικρίνεια είναι ότι το να παίζω ποδόσφαιρο ήταν πάντα αυτό που ήθελα. Δεν είναι μια απόφαση που πήρα έτσι απλά, το σκέφτηκα πολύ και πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω. Είναι προνόμιο για μένα το ότι ήμουν μέλος της ομάδας που έφτασε τα 19 πρωταθλήματα και ειλικρινά, είναι τιμή για μένα που είχα τόσο πετυχημένη καριέρα στη Γιουνάιτεντ". 



Για τον Πολ Σκόουλς μίλησε και ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος τόνισε:
"Τι άλλο μπορώ να πω για τον Σκόουλς, από αυτά που έχω ήδη πει; Χάνουμε έναν απίστευτο παίκτη, ο οποίος ήταν πάντα πιστός στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είναι μέλος του προπονητικού τιμ την επόμενη σεζόν, αφού πάντα ενέπνεε τους παίκτες και πιστεύω ότι θα συνεχίζει να το κάνει και ως προπονητής".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog