Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ (Ηχητικό Ντοκουμέντο)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ BLUEARENA.GR


Απίστευτο και όμως ελληνικό. Ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, ο οποίος κάθισε στο πλευρό του Σοφοκλή Πιλάβιου, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής, εμμέσως πλην σαφώς απείλησε ότι ενδεχόμενο άνοιγμα των φακέλων θα βλάψει κάποιες άλλες ομάδες!!!!

Δηλαδή η ΕΠΟ παραδέχεται ότι υπάρχει κίνδυνος για ορισμένες ΠΑΕ αν λάμψει η αλήθεια. "Μήπως για να βοηθήσουμε μία ομάδα, βλάψουμε κάποιες άλλες; Θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν αυτό", ενώ στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του, φρόντισε να ρίξει στο τραπέζι τον... μπαμπούλα της ΟΥΕΦΑ.

"Καμία σχέση δεν έχει το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ με τις αδειοδοτήσεις. Καμία σχέση. Είναι ένα σύστημα της ΟΥΕΦΑ. Αυτή πιστοποιεί ανθρώπους να κάνουν τον έλεγχο. Δεν μπορεί να το ακουμπήσει άλλος. Είναι φάκελος της ΟΥΕΦΑ", ανέφερε, ενώ όταν βουλευτές έθεσαν θέμα διαφάνειας, απάντησε: "Διαφάνια στο σύστημα της ΟΥΕΦΑ; Η Πολιτεία μπορει μέσω του υπουργείου Ανάπτυξης να ελέγξει τις ΠΑΕ".

Η BLUEARENA σας παρουσιάζει το ηχητικό ντοκουμέντο από την τοποθέτηση του Κουρίδη (από το 2:29 και έπειτα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog