Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ


Όπως καταγράφηκε στα πρακτικά της εκδίκασης του Ηρακλή στην δευτεροβάθμια επιτροπή, ο Γιώργος Δημητρίου, διευθυντής του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και φανατικός εχθρός του Ηρακλή από πέρσι, υποστήριξε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Σύμφωνα λοιπόν με τον Δημητρίου, ο πορτιέρο του Ηρακλή τον ενημέρωσε ότι δεν υπέγραψε το χαρτί διότι είναι απλήρωτος.

 
Ο Γιώργος Μαντζιούκης, για λογαριασμό του "Libero FM" επικοινώνησε με τον Ελευθερόπουλο, ο οποίος όχι μόνο διέψευσε κατηγορηματικά τα λεγόμενα του κ. Δημητρίου, αλλά τόνισε ότι δεν γνωρίζει καν τον Δημητρίου. "Ούτε τον ξέρω τον κύριο. Εγώ υπέγραψα κανονικά το χαρτί. Αύριο θα κάνω και σχετική τοποθέτηση".
Σμαΐλης και Πάλλης, υποστηρίζουν ότι δεν έχει εξοφληθεί ο Μπούρμπος και για να το στηρίξουν, αναφέρουν ότι η τελευταία υπογραφή του Έλληνα αμυντικού ήταν διαφορετική. Ο ίδιος ο Μπούρμπος δήλωσε δημόσια ότι έχει εξοφληθεί, ενώ ο νομικός του εκπρόσωπος, Λάκης Σημαιοφορίδης, είναι εκ των νομικών της ΠΑΕ που θα επιδιώξει την ανατροπή της απόφασης-ΕΚΤΡΩΜΑ.
Το πιο εξωφρενικό είναι ότι οι υπάλληλοι της ΕΠΟ δεν αναγνώρισαν την εξόφληση των Γκουτζελά και Βλάχου, οι οποίοι αυτοπροσώπως παρουσιάστηκαν ενώπιον της επιτροπής...

ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog