Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε αναληθές το σημερινό δημοσίευμα της Marca που θέλει τον Βίγια  να αποχωρεί από το Καμπ Νου.


 
Η ισπανική εφημερίδα ανέφερε πως ο Ισπανός επιθετικός δεν βρίσκεται πλέον στα πλάνα του Γκουαρδιόλα με τον τεχνικό των «Μπλαουγκράνα» να ανάβει το πράσινο φως για την παραχώρησή του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Γκουαρδιόλα διέψευσε τις φήμες τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Η Marca ψεύδεται. Δεν έχω μιλήσει με τον Ντάβιδ μετά το τελευταίο παιχνίδι στη Μαδρίτη, αλλά όλοι οι παίκτες βρίσκονται στα πλάνα μου».

Μάλιστα ο Γκουαρδιόλα αποκάλυψε πως οι περισσότεροι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της Μπαρτσελόνα αναμένεται να συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


«Χρησιμοποιώ 25 διαφορετικές ενδεκάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν γιατί πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο. Οι περισσότεροι από τους παίκτες που βρίσκονται εδώ αυτή τη στιγμή θα συνεχίσουν στην ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά και την επόμενη. Μακάρι να μπορούσα να χρησιμοποιήσω και 15 παίκτες στην ομάδα προκειμένου όλοι να αγωνίζονται»
, ανέφερε αστειευόμενος ο τεχνικός του καταλανικού συλλόγου.