Ο Λάζλο Μπόλονι ήταν.. .απολαυστικός στη συνέντευξη Τύπου για το ματς του ΠΑΟΚ με την Ρούμπιν και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη διαφορά του μπάτζετ με την ρωσική ομάδα.
 


Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι περίμενε πως το ματς με την Ρούμπιν θα ήταν το πλέον καθοριστικό του ομίλου και υποστήριξε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τη νίκη και την πρόκριση.

Αναλυτικά, ο Λάζλο Μπόλονι δήλωσε:


Για το ματς με την Ρούμπιν:
«Είχαμε συζητήσει γι’ αυτό το παιχνίδι και το περιμέναμε ως το πιο αποφασιστικό του ομίλου. Τώρα πρέπει να πούμε ότι αυτός ο αγώνας εξελίχθηκε διαφορετικά. Ναι μεν έχει σημασία, αλλά όχι αυτή που περιμέναμε. Στην δουλειά μου δεν βάζω έναν μόνο στόχο. Βάζω πολλούς μικρούς ταυτόχρονα. Θέλω να δουλέψουμε με την ομάδα και να προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στο παιχνίδι μας. Αύριο θα κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση».

Για τη διαφορά μπάτζετ με τη ρωσική ομάδα:
«Θέλουμε τη νίκη αύριο αλλά να μην ξεχνάμε ότι η Καζάν έδωσε δέκα εκατομμύρια για να πάρει έναν μέσο. Εμείς τι να κάνουμε, να κλαίμε που δεν έχουμε αυτά τα λεφτά; Ή να κλαίμε αν δεν κερδίζουμε πάντα;».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα:
«Πρώτα απ’ όλα έχουμε το πρόβλημα με τον Κοντρέρας που δεν μπορεί να συμμετέχει, ενώ θα δούμε αν μπορέσει να προλάβει τον αγώνα ο Σαλπιγγίδης».

Για το αν περίμενε τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία:
«Αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι θέλαμε να μπούμε στους ομίλους και αυτός ήταν ο στόχος. Από εκεί και πέρα βλέπαμε βήμα-βήμα το κάθε παιχνίδι και φθάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα».

Για τα συνεχή ματς της ομάδας και την κόπωση:
«Χρειάζεται ευφυΐα για να κατανείμουν σωστά την ενέργειά τους. Αυτή η κατανομή της ενέργειας ξεχωρίζει τους καλούς από τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

Για την αποδέσμευση του Λεονάρντο:
«Ξέρετε καλά ότι πρέπει να αλλάξουμε το μπάτζετ μας. Είμαι ικανοποιημένος με τον Λίνο. Ο Λεονάρντο δούλεψε σκληρά και ήταν σοβαρός στην συμπεριφορά του. Δεν έχω να πως κάτι άσχημο για εκείνον. Έχω και τον Σταφυλίδη και τον Σνάουτσνερ και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διαθέτει τέσσερις παίκτες σε αυτή την θέση. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει ένα ποσό για να έχει ακαδημία. Όταν ήρθα εδώ δεν είδα κάποιον από αυτούς να είναι στην 18άδα. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει την πολιτική του. Θα ήθελα και Λίνο και Σνάουτνσερ και Λεονάρντο, αλλά τέλος του μήνα θα έχουμε άλλες προτεραιότητες».

gazzetta