Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Η υπόσχεση του Αδαμίδη στον Κωστένογλου



Την υπόσχεση ότι τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα θα βρουν τη λύση τους στο άμεσο μέλλον έδωσε ο Σταύρος Αδαμίδης στον Νίκο Κωστένογλου. 

 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο προπονητής της ομάδας τα είπαν σε καλό κλίμα, είναι όμως γεγονός ότι οι όποιες λύσεις σκέφτεται ο ισχυρός άνδρας της εταιρίας είναι, προς το παρόν μόνο στο μυαλό του.
Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μία έντονη φημολογία ότι ο Αδαμίδης δεν έχει καμία χειροπιαστή λύση στα χέρια του, λύση δηλαδή που μπορεί να "περπατήσει" άμεσα.


Οι δύο άνδρες στάθηκαν επίσης και στην ανάγκη αξιοποίησης του υλικού των ακαδημιών της ΑΕΚ κάτι που έχει αρχίσει να κάνει ήδη ο Κωστένογλου. Ο προπονητής επίσης δεν ζήτησε μεταγραφές αλλά αξίωσε να εξοφληθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι ποδοσφαιριστές.
Στο μέτωπο των διοικητικών εξελίξεων είναι πιθανό η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 27 του μήνα να πάρει αναβολή μίας εβδομάδας. Σε κάθε περίπτωση, και όποτε η Γενική Συνέλευση διεξαχθεί, θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog