Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Αγκάθι τα συμβόλαια





Μεταγραφές αλλά και ανανεώσεις συμβολαίων δεν μπορούν να γίνουν στον Παναθηναϊκό με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για το τριφύλλι.



Πρόβλημα η στασιμότητα...
Τέτοια εποχή έχετε συνηθίσει να διαβάζετε και να ακούτε πολλά σενάρια για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και να συζητάτε για τις θέσεις που υπάρχουν κενά και τους παίκτες που θα θέλατε να αποκτηθούν. Όμως για τον Παναθηναϊκό αποτελεί πολυτέλεια η μεταγραφική κουβέντα με τα ταμεία της ΠΑΕ να είναι άδεια και να αναζητούνται χρήματα προκειμένου να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 
Και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η στασιμότητα με τους παίκτες, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια το καλοκαίρι και από την Πρωτοχρονιά είναι ελεύθεροι να υπογράψουν σε ομάδα της αρεσκείας τους. Δηλαδή οι Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σιμάο, Σπυρόπουλος, Κλέιτον, Καραγκούνης, Καντέ και Σαριέγκι.


Ο Νίνης του εξωτερικού
Ο Νίνης φαίνεται να σκέφτεται ήδη να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και να έχει στα χέρια του δελεαστική πρόταση από την ιταλική Πάρμα για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές 3 εκ. ευρώ!


Ο Σιμάο ζητά 600 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και ο μάνατζερ του κάνει λόγο για αρκετές προτάσεις από το εξωτερικό, κάποια στιγμή είχε βάλει στο παιχνίδι και τον Ολυμπιακό, ενώ καταρχήν συμφωνία υπάρχει με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο αλλά λεφτά για υπογραφές δεν υπάρχουν. Οι υπόλοιποι περιμένουν ειδοποίηση από τη διοίκηση.

 
Κοινώς σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να επηρεάσει και την ομάδα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Και μπορεί να συμβιβάζεσαι με την ιδέα πως δεν έχεις λεφτά για μεταγραφές αλλά το σκέλος με τις ανανεώσεις των συμβολαίων αποτελεί ένα μεγάλο αγκάθι.


Για παράδειγμα εάν ο Ολυμπιακός επιχειρήσει να κλείσει τον Ιανουάριο τον Σιμάο, πως θα παίζει μετά ο Αφρικανός μέσος; Θα θυμάστε την περίπτωση με τον Αντώνη Νικοπολίδη στο νταμπλ του 2004.


Να βγει η χρονιά...
Εν αναμονή των όποιων εξελίξεων με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ, η τωρινή διοίκηση είναι υποχρεωμένη να ψάξει για λεφτά και το επόμενο βήμα θα είναι η αποστολή επιστολών στους μετόχους της ΠΑΕ να συνδράμουν οικονομικά για να βγει η χρονιά.
Εάν πάντως βρεθεί τελικά λύση, προτεραιότητα για τον Ιανουάριο αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

 
Η διαφαινόμενη παραχώρηση του Πλεσί με την μορφή δανεισμού στην Ντονκάστερ δεν αρκεί και θα πρέπει να φύγει και άλλος παίκτης (π.χ. Σεϊταρίδης, Μελίσσης) για να μπορεί να γίνει μεταγραφή, εκτός κι αν οι Άραβες πάρουν την ομάδα τον Ιανουάριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog