Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Θέλει μια ευκαιρία στην Εθνική Αργεντινής ο Λέτο

 
 
Ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει πάρει από το χέρι φέτος τον Παναθηναϊκό και τον οδηγεί από τη μια νίκη στην άλλη έχοντας σκοράρει σε τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος πέντε γκολ και βοηθώντας σε κάθε ματς τους πράσινους.


 
Ο Λέτο ο οποίος με δυο ακόμη γκολ θα ξεπεράσει το ρεκόρ καριέρας του σε μια σεζόν, τα έξι που πέτυχε όταν το Τριφύλλι πήρε το νταμπλ, θεωρεί όπως λέει ο ίδιος στο στενό του περιβάλλον και γράφει η εφημερίδα "Sportday" ότι δικαιούται μια θέση στην Εθνική Αργεντινής. Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος που έχει θέσει ο ίδιος αλλά και το κίνητρο που έχει για να παίζει ολοένα και καλύτερα εκτός του να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη κορυφή.

Χαρακτηριστικά ο Λέτο έχει πει σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος: "Ελπίζω να με παρακολουθούν στην Αργεντινή, έχω ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν. Σίγουρα το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι το πιο ανταγωνιστικό της Ευρώπης αλλά είναι δυνατό και θεωρώ ότι αξίζω μια ευκαιρία στην Εθνική Αργεντινής".

Παράλληλα ο Λέτο αναφέρεται με πολύ καλά λόγια και στη παρουσία του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πράσινο πάγκο αναγνωρίζοντας πως με την δική του καθοδήγηση πραγματοποιεί φέτος τέτοιες εμφανίσεις και είναι σίγουρος πως με τον Πορτογάλο στον πάγκο έχει να μάθει πολλά.
prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog