Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Προτάσεις από Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ

Σήμερα, δίνουμε προτάσεις ενδεικτικά και... χύμα για να σχηματίσετε εσείς το δικό σας δελτίο:

133  ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ  2-3 γκολ
134  ΜΑΡΣΕΪΓ-ΑΡΣΕΝΑΛ  Χ ημ.
138  ΠΟΡΤΟ-ΑΠΟΕΛ  over
139  ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ.-ΖΕΝΙΤ  Χ2
149  ΑΕ ΚΙΤΙΟΝ-ΣΑΛΚΕ  over  

ΔΕΙΤΕ και τις άλλες προτασεις:


157  ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  2-3 γκολ   
164  ΠΑΟΚ-ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ  under


Η κορυφαία μπάλα παίζεται στα γήπεδα του Champions League. Καναπές, μπύρα και τρεις επιλογές από τα σημερινά δελτία…

Μίλαν-Μπάτε Μπόρισοφ… με τους γηπεδούχους να έχουν θετικό πρόσημο στη μέχρι τώρα παρουσία τους στους ομίλους, μετρώντας την πολύ σημαντική ισοπαλία (2-2) μέσα στο «Καμπ Νου» επί της Μπαρτσελόνα και τη νίκη (2-0) επί της Πλζεν. Κατεβαίνοντας στον αποψινό αγώνα με καθαρά «ιταλική» φιλοσοφία, με το σφιχτό αμυντικό μοντέλο του Αλέγκρι και δεδομένο ότι στις τρεις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις έχει κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, το under που προσφέρεται σε απόδοση 2,35 από την bet365 είναι σοφή επιλογή. 
Καλή επιλογή είναι και το ποντάρισμα σε συγκεκριμένο σκορ, με το 2-0, που προσφέρεται σε απόδοση 5,50 από τηνbet365 να δείχνει πιθανό, βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων των «νερατζούρι». Ανάλογη αμυντική προσέγγιση αναμένεται και από την Μπάτε. 
Το στοίχημα για τους φιλοξενούμενους είναι να διατηρήσουν όσο γίνεται περισσότερο πιο ψηλά το γόητρο τους, σε ένα ματς που πηγαίνουν ως αουτσάιντερ και μοιάζει δύσκολο να σκοράρουν. Από τη 2η αγωνιστική κόντρα στην Μπαρτσελόνα έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι και το βαρύ 5-0, ενώ καλύτερα ήταν τα πράγματα στην εντός έδρας πρεμιέρα της, όπου απέσπασε την ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Πλζεν.

Μαρσέιγ-Άρσεναλ… όπου αμφότερες οι ομάδες δεν εντυπωσιάζουν στα εγχώρια πρωταθλήματα, αλλά τουλάχιστον η πρώτη εκπλήσσει με την πορεία της στο Champions League. Τα προγνωστικά δίνουν ένα ελαφρύ προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 2,20 από την bet365. Οι Γάλλοι έχουν δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, εκμεταλλευόμενοι στην 1η αγωνιστική τον ανέτοιμο Ολυμπιακό, φεύγοντας με το 1-0 από το «Καραϊσκάκης» και στη 2η τις αποτελεσματικές αντεπιθέσεις της κερδίζοντας εντός έδρας με 3-0 την Μπορούσια Ντόρτμουντ, παρότι οι Γερμανοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα. 
Οι αδύναμοι φέτος Λονδρέζοι δεν έχουν καταφέρει ακόμη να βρουν την παλιά τους αίγλη, αποσπώντας μία εύκολη εντός έδρας νίκη από τον Ολυμπιακό, μένοντας όμως στο 1-1 στην έδρα της Ντόρτμουντ. Τα προβλήματα στην άμυνα είναι σοβαρά και φάνηκαν ακόμη και στην πίεση των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο ημίχρονο του «Έμιρεϊτς».

Μπαρτσελόνα-Πλζεν… με τον άσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1,04 από την bet365 να μην επιδέχεται διαπραγματεύσεις. Οι Καταλανοί δεν μπήκαν δυναμικά στη φετινή σεζόν, έχοντας τρεις ισοπαλίες, δύο στην Primera Division και μία στο Champions Leagueμε τη Μίλαν. Η εικόνα της άλλαξε άρδην στους τέσσερις τελευταίους αγώνες, μετρώντας το απόλυτο σε νίκες. Μεταξύ αυτών και το επιβλητικό 5-0 στην έδρα της Μπάτε Μπόρισοφ για τη 2η αγωνιστική του Champions League. Δυνατό σημείο της αποψινής αναμέτρησης το over, που προσφέρεται σε απόδοση 1,18 από την bet365 αλλά και το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, που προσφέρεται σε απόδοση 3,40 από την bet365, σκορ που συνοδεύει όλες τις φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις των «μπλαουγκράνα».
Από την άλλη, η πρωταθλήτρια Τσεχίας φαίνεται ήδη κουρασμένη από τα πολλά προκριματικά μέχρι τους ομίλους και ανήμπορη να αντιδράσει στον πλουραλισμό της σημερινής της αντιπάλου. Μετράει μόλις έναν βαθμό από την ισοπαλία της με την Μπάτε Μπόρισοφ, παρά την επιθετική δεινότητα των Μπάκος και Κόλαρ που φέτος έχουν πετύχει πάνω από τα μισά γκολ της ομάδας τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog