Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Αγκάθι η αποζημίωση για Μανόλο

 
Ο Μανόλο Χιμένεθ αποχαιρετά την ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr επέρχεται οριστικό «διαζύγιο» και αυτή την ώρα θέμα συζήτησης είναι η αποζημίωσή του, χωρίς να έχει βρεθεί λύση. Νίκος Κωστένογλου ο διάδοχος...
Ο μάνατζερ του Χιμένεθ, Αλβάρο Τόρες, έφτασε στις 10.30π.μ. στα Σπάτα, όπου βρισκόταν ήδη και ο Αδαμίδης. Η συζήτηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 και το τέλος της προπόνησης και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στη λύση της συνεργασίας, καθώς όπως φάνηκε αυτή την εξέλιξη επιθυμούσαν και οι δύο.
Αυτή την ώρα μάλιστα, απλώς οριστικοποιούνται οι λεπτομέρειες για τη λύση του συμβολαίου και για την αποζημίωση που θα πάρει ο Ισπανός τεχνικός. Πάντως υπάρχουν διαφορές στο θέμα της αποζημίωσης και για αυτό συνεχίζεται σχεδόν τέσσερις ώρες η συζήτηση των δύο πλευρών. Η απόφαση για το «αντίο» είχε ληφθεί πριν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο και απλώς έμενε η επικύρωση, ενώ έχει βρεθεί και ο αντικαταστάτης, που δεν είναι άλλος από τον Νίκο Κωστένογλου.
Νωρίτερα είχε αποχωρήσει από τη συνάντηση ο επικεφαλής των Supporters Μάκης Κασνακίδης ο Μάκης Κασνακίδης, που μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου είπε: «Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις δεν υπάρχει κάτι ακόμα να ανακοινώσουμε. Εγώ είχα μία δουλειά και έπρεπε να φύγω», ήταν το σχόλιό του.


Είχε φανεί από την Τρίτη...
Ο Χιμένεθ και ο εκπρόσωπός του είχαν θέσει θέμα εγγυήσεων στη διοίκηση της ΑΕΚ από το μεσημέρι της Τρίτης, προκειμένου να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας. Πρώτα απ’ όλα να καταβληθούν τα οφειλόμενα στον ίδιο και στους παίκτες του, να προστατευτεί από τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και να του εγγυηθούν ότι θα δουλέψει ήρεμος ως το τέλος της σεζόν. Φυσικά αυτές οι εγγυήσεις δεν μπορούσαν να δοθούν και έτσι τερματίστηκε η συνεργασία τους.

Προπόνησε τους παίκτες χωρίς να πει οτιδήποτε...
Ο Ισπανός τεχνικός παρά την έντονη φημολογία, προπόνησε κανονικά τους παίκτες το πρωί χωρίς να τους πει τίποτα και ανανέωσε το ραντεβού για την Πέμπτη.
Στο μεταξύ στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος έχει άδεια για προσωπικούς λόγους. Ο Νίκος Καράμπελας, ο Λεονάρντο και ο Στιβ Μπέλεκ συνέχισαν τη φυσιοθεραπεία, ενώ ο Χοσέ Κάρλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Παντελής Καφές, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και ο Πολ Κατσέτης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, πλην των διεθνών Γρηγόρη Μάκου, Σάββα Γκέντσογλου και του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, γυμνάστηκαν κανονικά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog