Όλα τα απαραίτητα εχέγγυα έτσι ώστε να προχωρήσει πάνω στη σωστή βάση το deal με τον πρίγκιπα, θέλει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης! Ίσως βρεθεί εκπρόσωπος του Τζίγκερ στη Σαουδική Αραβία! 


Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του πρίγκιπα, αυτό που ζητούσε η πλευρά Βαρδινογιάννη ήταν τα απαιτούμενα έγγραφα που θα νομιμοποιούν την ταυτότητα του ενδιαφερόμενου επενδυτή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το προσχέδιο που παρέδωσε στο δικηγορικό γραφείο όπου βρίσκονται οι μετοχές του Τζίγκερ ο πληρεξούσιος δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος, είναι διατυπωμένο σωστά αλλά ανυπόγραφο.

Όπως ήταν λογικό ζητήθηκε η πιστοποίηση της υπογραφής είτε από τη Σαουδική Αραβία είτε από την πρεσβεία της στην Αθήνα. Για να το κάνουμε πιο απλό, αυτό που ζητά ο μεγαλομέτοχος είναι το γνήσιο της υπογραφής. Σε αντίθετη περίπτωση, που δεν εμφανιστεί το παραπάνω έγγραφο, δεν υπάρχει πιθανότητα να προχωρήσει τίποτα με τον πρίγκιπα Σουλτάν.

Πάντως, στο μυαλό του Τζίγκερ υφίσταται και εναλλακτικό πλάνο. Σε περίπτωση που μπει στη μέση η γραφειοκρατία και καθυστερήσει η όλη υπόθεση, είναι πιθανό να κληθούν άνθρωποι της οικογένειας στη Σαουδική Αραβία να συζητήσουν απευθείας με τον ενδιαφέρομενο, είτε να ζητηθεί ο ερχομός των ανθρώπων του πρίγκιπα στην Αθήνα για να διεξαχθούν κατ’ ιδίαν συζητήσεις.

Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» αντιμετωπίζει θετικά και τους δύο δρόμους, θέλοντας πάνω απ’ όλα να διασφαλίσει ότι η διαπραγμάτευση θα κυλήσει με φυσιολογικό τρόπο και κάθε νομιμότητα.