Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Xρυσή ρήτρα σε Φέισα

 
 
Πίστη στο ταλέντο του Φέισα έδειξε ο Ολυμπιακός, βάζοντας τη ρήτρα αποδέσμευσής του στα 12.000.000 ευρώ. Κατσαβάκης: "Παίκτης νικητής ο Μόνχε".
 
 
Μπορεί ο Ολυμπιακός να απέκτησε στην καλοκαιρινή περίοδο δύο έμπειρους παίκτες για να θωρακίσει τη μεσαία γραμμή του, με τους Μακούν και Ορμπάιθ, να έρχονται στο φινάλε των μεταγραφών, ωστόσο στο μεγάλο λιμάνι δεν έχουν πάψει να πιστεύουν στο ταλέντο του Λιούμπομιρ Φέισα.

Κάθε άλλο... Ο νεαρός Σέρβος μέσος, ο οποίος κατάφερε μετά από μόλις τρία φιλικά με τους "ερυθρόλευκους" να ξανά την πόρτα της Εθνικής Σερβίας (αγωνίστηκε μερικά λεπτά στην πρόσφατη νίκη επί της Βόρειας Ιρλανδίας), είναι από εκείνους στον οποίο πιστεύουν πολύ στον Ολυμπιακό και φρόντισαν να το αποδείξουν με έμπρακτο τρόπο.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος", η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας έβαλε στο συμβόλαιό του ρήτρα ύψους 12.000.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει πριν από το 2015, τότε θα χρειαστεί να ματώσει οικονομικά για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Προβάδισμα για Μόνχε αν...
Την ίδια ώρα, η αναζήτηση του αντί-Ριέρα συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να φαίνεται να προτιμάει τη λύση Μόνχε, αφήνοντας στην άκρη εκείνες των Νιχάτ και Ασαμόα.

"Έχω ένα προαίσθημα σχετικά με αυτή την προοπτική αλλά δεν έχει έρθει επίσημη πρόταση για μένα. Περιμένω να δω και εγώ τι γίνεται με τον Ολυμπιακό αλλά ακόμα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο", δήλωσε από την Τουρκία ο Νιχάτ, ο οποίος συγκεντρώνει πάντως λίγες πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του φορώντας τα ερυθρόλευκα.

Όσον αφορά στον Βιθέντε Μόνχε, ο οποίος για να μείνει ελεύθερος θα πρέπει να επικυρωθεί ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου στη Δ' Εθνική, ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" όπου έκανε ειδική μνεία για την αξία του.

"Θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο ατού του είναι ότι "έχει" το ένας με έναν. Τον βοηθάει πολύ η ντρίμπλα, δεν κολλάει πουθενά και άντε να τον τζαρτζάρεις.

Είναι δυνατός, μπουκάρει, ψάχνει το γκολ και με το κεφάλι και με το πόδι. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχει συνειδητή αμυντική προσφορά. Και εξίσου παθιασμένη με την επιθετική. Σε γενικές γραμμές είναι ένας παίκτης νικητής.

Θεωρώ ότι μπορεί να πιάσει στον Ολυμπιακό και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην περίπτωση που γίνει τελικά παίκτης του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας του Βόλου.


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog