Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

"Μια καλή Λειτουργία στο ναό της Τούμπας"

 
Λάσλο Μπόλονι και Στέλιος Μαλεζάς τοποθετήθηκαν την Τετάρτη (14/9) για την αναμέτρηση με αντίπαλο την Τότεναμ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (15/9) στην Τούμπα. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αστειευόμενος δήλωσε πως περιμένει μια καλή... λειτουργία από οπαδούς και ποδοσφαιριστές, ενώ τόνισε πως δεν έχει κατασταλάξει σε ποιους παίκτες θα ξεκινήσει στο ματς κόντρα στην αγγλική ομάδα.
Ο Μαλεζάς από την πλευρά του επεσήμανε πως κανείς από τον "Δικέφαλο" δεν φοβάται την Τότεναμ και ότι θα ήταν καλό σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη τουλάχιστον να μην ηττηθεί.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Ξεκινάει ο Στέλιος Μαλεζάς λέγοντας: "Είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ του ΠΑΟΚ που βρισκόμαστε πάλι στους ομίλους του Europa League. Περάσαμε δύο πολύ καλές ομάδες έως τώρα. Ολοι ξέρουμε τι σημαίνει να παίζεις αντίπαλος με την Τότεναμ. Θέλει συγκέντρωση για να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να φοβόμαστε κάτι, πρέπει να κερδίσουμε κάτι από αυτά τα παιχνίδια. Όλα είναι δύσκολα ματς και πρέπει να πάρουμε εμπειρίες για το μέλλον".

 
Για το ότι ο Ρέντναπ σκέφτεται να παρατάξει στην Τούμπα αναπληρωματικούς: "Αφού βρίσκεσαι σε μια μεγάλη αγγλική ομάδα δεν υπάρχει πρώτη και δεύτερη επιλογή, μπορεί ο προπονητής της Τότεναμ να πιστεύει πως τώρα αυτοί είναι οι καλύτεροι. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί σε αυτές τις ομάδες".

Για το πως βλέπει το ματς με την Τότεναμ:
"Ολοι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να κερδίσουμε και φυσικά να το χαρούμε. Αν όχι να το κερδίσουμε θέλουμε τουλάχιστον να μην χάσουμε".

Για το αν φοβάται την Τότεναμ:
"Αυτό που πρέπει να φοβόμαστε είναι να μην είμαστε καλοί εμείς. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι άλλο ακόμη και αν πιάσει καλή απόδοση η Τότεναμ αν εμείς παρουσιαστούμε όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Κατέληξε λέγοντας:
"Είναι πολύ σημαντικό να ξεχνάμε γρήγορα το προηγούμενο παιχνίδι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι και η ζωή, πρέπει να ξεχνάμε γρήγορα το προηγούμενο αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι θετικό, είτε αρνητικό".



Αρχίζει ο Λάζλο Μπόλονι λέγοντας:
"Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπε ο αρχηγός. Ετσι νομίζω ότι δεν θα έχετε άλλες ερωτήσεις".

Για το αν είναι επηρεασμένοι οι παίκτες μετά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον Εργοτέλη:
"Οχι δεν νομίζω".

Για τα πλάνα του:
"Δεν είναι δεδομένο ότι θα χρησιμοποιήσω κάποιους παίκτες αύριο. Δεν με επηρεάζουν τα πλάνα του αντιπάλου προπονητή αφενός γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξουμε όλους τους παίκτες, αλλά και δεν είναι καλό να αλλάξουμε όλους τους παίκτες στην ενδεκάδα. Αστειευόμενος μπορώ μόνο να πω ότι δεν θα βάλω τον Μαλεζά αριστερο εξτρέμ".
 
Για το πως σκέφτεται να διαχειριστεί τα διπλά παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα: "Μιλάμε για rotation το οποίο μπορεί να γίνει υπό προϋποθέσεις, αναλόγως τον αριθμό των παικτών και το επίπεδό τους. Δεν είναι το ίδιο εύκολο σε εμάς όπως είναι στην Τότεναμ. Μπορεί να ζητήσω κάποιους παίκτες από την Τότεναμ γιατί έχει πάρα πολλούς. Με την ευκαιρία θέλω να στείλω ενα μήνυμα στην Ομοσπονδία για το πρόγραμμά μας. Αν το δει κάποιος όταν είναι να φύγουμε για το Καζάν είναι πολύ φορτωμένο. Σε όλο τον κόσμο οι ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις παίζουν Δευτέρα και Παρασκευή, είναι κάτι που πρέπει να συζητήσω με την διοίκηση".

Για το που θα ρίξει ο ΠΑΟΚ το μεγαλύτερο βάρος, στην Ευρώπη ή στην Ελλάδα:
"Νομίζω ότι ο προπονητής είπε κάτι τέτοιο για αυτήν τη στιγμή που μιλάμε. Αργότερα όταν η ομάδα του θα είναι στις πρώτες θέσεις και θα διακρίνεται στον θεσμό θα είναι αλλιώς. Κατά τον ίδιο τρόπο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό γιατί τα παιχνίδια αυτά σου δίνουν τη δυνατότητα να αγωνίζεσαι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες και ελπίζω του χρόνου να αντιμετωπίσω με τον ΠΑΟΚ τη Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

Για το ποιες είναι οι προσδοκίες του στον ΠΑΟΚ:
"Όσον αφορά την Ευρώπη για εμάς είναι μεγάλη χαρά που οι παίκτες μου πέτυχαν να βρίσκονται στους ομίλους, ήταν ένα δώρο για τους φιλάθλους. Αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην Ελλάδα".

Για το πως μπορούν να καλυφθούν τα ατού της Τότεναμ, όπως για παράδειγμα η ταχύτητα, σε συνδυασμό με τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ:
"Είναι ένα πρόβλημα. Ολοι οι τραυματισμοί είναι πρόβλημα. Αν δούμε ποιοι έχουν πρόβλημα, είναι ο Λάζαρ που δεν έχει κάτι μυϊκό και ο Αθανασιάδης που έχει ένα μυϊκό πρόβλημα. Θα δούμε πως θα πάνε".

Για το πως πιστεύει ότι θα ανταποκριθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Τότεναμ στην ατμόσφαιρα της Τούμπας: 
"Αυτό είναι το παιχνίδι τους για να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν. Για τον ΠΑΟΚ αύριο είναι Κυριακή γιατί την Κυριακή όλοι πάνε στην εκκλησία και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έτσι πάνε στο γήπεδο. Νομίζω ότι η ομάδα μου θα έχει μία καλή... λειτουργία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog