Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Όλες οι δηλώσεις των παικτών του Ολυμπιακού

ΜΑΡΣΕΙΓ 

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μαρσέιγ.



Γέστε: «Δεν ήταν πολύ καλύτερη από εμάς η Μαρσέιγ. Απλά εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της σε αντίθεση με εμάς. Τώρα έχουμε το ματς της Κυριακής μπροστά μας και πρέπει να κερδίσουμε».
Αμπντούν: «Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη. Δεν ήμασταν τόσο κακοί και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Μίλησα με παίκτες της Μαρσέιγ και μου είπαν ότι απόψε νίκησαν μια μεγάλη ομάδα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα».
Φουστέρ: «Πιστεύω ότι πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Είχαμε ευκαιρίες και εμείς να κάνουμε γκολ. Δυστυχώς δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Το ματς ήταν περίπλοκο. Ήταν δύσκολο, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Τώρα, όμως, μετά την από αυτή την ήττα, έχουν δυσκολέψει τα πράγματα για εμάς. Κοιτάμε μπροστά το παιχνίδι πρωταθλήματος».
Τζιμπούρ: «Δεχτήκαμε το γκολ σε καθοριστικό σημείο και αυτό σκότωσε τις φιλοδοξίες μας. Μετά ήταν περίπλοκο να αντιδράσουμε, καθώς δεν είχαμε τις δυνάμεις, λόγω και της αγωνιστικής απραξίας. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε κάτι μετά το γκολ και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν».
Μέλμπεργκ: «Χάσαμε από μια ομάδα που είναι πιο έτοιμη και είχε καλή αμυντική λειτουργία. Είχαμε ευκαιρίες και εμείς, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Ο όμιλος είναι κλειστός και ο καθένας μπορεί να πάρει βαθμούς από τον άλλο. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς, όπως και εγώ που ήμουν τραυματίας. Όταν γίνουμε 100% θα δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Μπορούμε να προκριθούμε, όλα είναι πιθανά».
Κοστάνσο: «Σίγουρα μας επηρέασε που δεν έχουμε ακόμη παίξει επίσημο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Δεν μπορούσαμε να το αλλάξουμε. Υπήρχαν πράγματα που δεν έγιναν σωστά. Για πρώτο ματς στην διοργάνωση είχαμε καλή συμπεριφορά στο ματς, αλλά δεν ήρθε και το καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα πάντως, στάθηκε στο ύψος της αλλά δυστυχώς χάσαμε. Μπορούμε αν συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα, να διεκδικήσουμε βαθμούς και να πάρουμε την πρόκριση. Ήταν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και όλοι οι ποδοσφαιριστές ονειρεύονται να παίζουν σε τέτοια γήπεδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο».
Τοροσίδης: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είχαμε καλές στιγμές. Το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Δεν ήμασταν όσο έτοιμοι θα έπρεπε. Μετά το 1-0 είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε».
Μακούν: «Δεν παίξαμε όπως θέλαμε και δεν κάναμε ό, τι έπρεπε. Η Μαρσέιγ είχε περισσότερα παιχνίδια από μας και καλύτερο ρυθμό. Δεν είναι ευχάριστο να χάνουμε εντός έδρας. Θα μας έκανε και η ισοπαλία. Τώρα θα πρέπει εκτός έδρας να ψάξουμε την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog